Lessen & cursussen
Niet Schieten! - 25 jaar Lust en Leed - scenefoto 3 (Jaap Reedijk).jpg
Jaap Reedijk

IJzersterk cabarettrio

Niet Schieten! - 25 jaar Lust en Leed - scenefoto 6 (Jaap Reedijk).jpg
Jaap Reedijk

IJzersterk cabarettrio

Niet Schieten

25 jaar Lust en Leed

In verband met de huidige lockdown kan deze voorstelling niet plaatsvinden. In overleg zijn we op zoek naar een nieuwe datum om de voorstelling in te halen. Kaartkopers worden per e-mail geïnformeerd.

Sinds dit ijzersterke cabarettrio in 1994 Cameretten won, is het een vaste waarde in de theaters. Speciaal voor het 25-jarig jubileum komen zij terug in de oorspronkelijke formatie!

Maarten, Arend én Erik brengen met liefde een avond vol lust en leed uit al hun 14 shows. Niet om het allemaal nog eens dunnetjes over te doen maar om te laten zien dat ze wijzer zijn geworden. Vooral de bijzondere band die het drietal met de vrouwelijke helft van de bevolking heeft, is een terugkerend thema gebleken. Het doorgronden van het vrouwelijk geslacht blijft hun missie of misschien wel hun passie.

Ze komen speciaal voor jou naar Cool om de mensen uit Heerhugowaard haarfijn uit te leggen hoe zij denken dat alles in elkaar steekt... Voor de één een feest van herkenning … voor de ander een hilarische openbaring! Ervaar en beleef het zelf!

NB: Het werk van Niet Schieten! wordt inmiddels door menig psycholoog en relatiebemiddelaar als standaardwerk beschouwd.

Spel en tekst Erik Jobben, Maarten Hennis en Arend Edel

Zaalindeling &
ProtoCool
Veiligheid en gezondheid van onze gasten én medewerkers staan uiteraard voorop. Onze theaterzaal is omgetoverd tot een prachtige intieme én veilige zaal, neem alvast een kijkje! Wij verzoeken je vriendelijk ons ProtoCool rondom de maatregelen van COVID-19 goed door te lezen voordat je Cool bezoekt.

cabaret
  • Pauze: Nee Rodi Media zaal
    • 1e rang € 21,00
    Inclusief consumptie

Ook leuk!