Lessen & cursussen
De Speld - 2061 of een ander jaar - (De Speld) - publiciteitsbeeld liggend.jpg
De Speld

Theater, cabaret & braintainment in één!

De Speld Theater

2061 of een ander jaar

De artikelen van nieuwsplatform De Speld geven dagelijks scherp, gevat en brutaal commentaar op de maatschappij. Met een podium online en in de Volkskrant, bereiken ze een miljoenenpubliek. Volgend podium: het theater!

2061 of een ander jaar is theater, cabaret en braintainment in één. Verwacht een prikkelende en hilarische voorstelling, waarin jouw blik op het heden en de toekomst op zijn kop wordt gezet door topacteurs Jennifer Hoffman, Sanne den Hartogh, Pepijn Schoneveld, Dunya Khayame en Alex Hendrickx, onder leiding van regisseur Leopold Witte. De toekomst: een tijd vol technologische ontwikkelingen en duizelingwekkende morele dilemma’s. En dat is veel minder een ver-van-je-bed-show dan je denkt.

Kunnen we straks een hond maken die licht geeft in het donker of een vuurvlieg die blaft? Zijn waterkokers straks slimmer dan mensen? Kun je als ouder straks je kind een staart meegeven? Of wil je niet het risico nemen dat ze je dat later gaan verwijten?

Goed om te weten
Indien de voorstelling niet kan plaatsvinden, hanteren wij een annuleringsbeleid waarbij je kunt kiezen uit ‘restitutie’ of ‘digitaal tegoed’. Je kunt hierdoor met een gerust hart kaarten reserveren. 

Ook leuk!