Kirsten Van Teijn JALOEZIE IS EEN BITCH (Rik Versteeg) 2

Voordelig naar een voorstelling

Passe-partouts

Laat jij je graag verrassen? Of ben je gek op een avondje lachen? Kies dan voor een passe-partout! Zo betaal je voor alle voorstellingen uit een serie een stuk minder én ontdek je andere artiesten. Klik hier voor meer informatie.

Voordeel met je DijkenwaardPas

Het digitale tegoed op de DijkenwaardPas is te besteden aan theatertickets (m.u.v. verhuringen), lessen en cursussen bij Cool. Je bepaalt daarbij zelf hoeveel tegoed je in wilt zetten. Je kunt bij onze Servicebalie terecht om je ticket(s) te reserveren en het tegoed van jouw pas af te laten schrijven. Het is niet mogelijk online dit tegoed in te zetten. Meer informatie over de DijkenwaardPas.

Korting voor jongeren

Met een CJP-pas krijg je € 2,50 korting op een theaterticket (m.u.v. verhuringen en series). Meer informatie over en aanvragen CJP. Nieuw! Last-minute jongerenprijs: op de dag zelf bestel je met 50% korting een theaterticket te bestellen bij de Servicebalie. 

Voordeel met je Biebpas

Boeken komen tot leven op het toneel van Cool kunst en cultuur. Een ticket voor Rust en Vreugd bestel je als lid van de Bibliotheek Kennemerwaard met € 3,50 korting o.v.v. actiecode BIEBpas. Reserveren kan via deze website of telefonisch via onze Servicebalie, tel. 072 576 09 55. Op=op.