Joey & Dave Stille Oorlog (Onbekend) 8

Veelgestelde vragen start verkoop 2024-2025

Op dinsdag 30 april 11:00 uur start de kaartverkoop voor het nieuwe seizoen. 

Op deze pagina beantwoorden we de veel gestelde vragen over start verkoop.

Status update 30 april 11:50 uur

Vragen

Dinsdag 30 april, tijdens de start verkoop van het nieuwe theaterseizoen, kunnen wij telefonisch lastiger te bereiken zijn. Voor algemene vragen kun je terecht op deze veelgestelde vragen-pagina of stel je vraag gerust via info@coolkunstencultuur.nl. Vermeld in je e-mail het telefoonnummer waarop je te bereiken bent. Onze Coollega’s staan voor je klaar om je op weg te helpen.

Servicebalie

Tickets voor het nieuwe seizoen zijn vanaf dinsdag 30 april 11:00 uur ook aan de Servicebalie (Coolplein 1) en telefonisch (tel. 072 576 09 55) te bestellen. Houd rekening met langere wachttijden dan je van ons gewend bent.

Drukte

De verwachting is dat veel theaterliefhebber dinsdag 30 april vanaf 11:00 uur gelijktijdig hun tickets willen bestellen. De leveranciers van de website en ticketingsysteem hebben daarom hun capaciteit verhoogd.

Wachtrij

Mocht het tijdelijk te druk zijn, dan zie je tijdens het bestelproces een digitale wachtrij verschijnen. Blijf dan op de pagina wachten, ververs deze niet en ga ook niet naar een andere pagina. Je komt vanzelf aan de beurt.

Vriendenverkoop

Vrienden van Cool hebben met voorrang tickets mogen bestellen. Voor alle voorstellingen zijn dinsdag 30 april om 11:00 uur nog tickets te koop. M.u.v. Thjum Arts. De animo voor zijn show waarvan hij een voorproefje gaf op de Seizoenspresentatie was zo groot dat hij inmiddels is uitverkocht. We zijn in overleg met zijn management voor een mogelijk extra speelmoment. 

Met of zonder account bestellen?

Mijn Cool

Dé plek om je tickets, je persoonlijke gegevens, je tegoeden en nieuwsbriefaanmeldingen te bekijken. Ook geven we je graag theateradvies op maat.

Login vergeten?

Je login van Mijn Cool is je e-mailadres.

Wachtwoord vergeten?

Klik op button wachtwoord vergeten, je ontvangt een mail met verdere instructies.

Kan ik bestellen zonder account?

Als je als Vriend met voorrang wilt bestellen, is het nodig dat het ticketingsysteem je kan herkennen op basis van je e-mailadres. Tijdens de reguliere verkoop (vanaf 30 april) is het mogelijk om zonder (volledig) account te bestellen.

Wat is het voordeel van een account?

Je kunt inloggen in Mijn Cool en hebt op een plek je theatertickets, digitale tegoeden en nieuwsbriefvoorkeuren in beeld. Als je je verjaardag aan ons doorgeeft, ontvang je in het nieuwe seizoen een verrassing.


Betalen

Je kunt je online bestelling met iDeal, digitaal tegoed, PodiumCadeaukaart en Cool Cadeaukaart. 

Digitaal tegoed

Als je nog digitaal tegoed hebt, verschijnt je actuele saldo in de laatste stap van het online bestelproces. Je actuele saldo is ook te bekijken in Mijn Cool.

Ik zie mijn digitaal tegoed niet? Mogelijk sta je dubbel in ons ticketingsysteem. Neem contact op met ons via info@coolkunstencultuur.nl, vermeld in je mail duidelijk je postcode, huisnummer en het telefoonnummer waarop je te bereiken bent. 

Cadeaukaarten

PodiumCadeaukaart en Cool Cadeaukaart zijn online op onze website te verzilveren en te koop. Klik hier voor meer informatie. De Kunst en Cultuur Cadeaukaart is uitsluitend aan de balie te verzilveren.

Let op! PodiumCadeaukaart en Cool Cadeaukaart zijn tijdens het online bestelproces te verzilveren door op logo PodiumCadeaukaart te klikken.

Mobiel bestellen

Mocht je tijdens het mobiel bestellen problemen ondervinden, kies voor desktop versie of draai het scherm om de bestelling af te ronden.

Orderbevestiging

Na het afronden van je bestelling, ontvang je een bevestiging per mail. Je kunt vervolgens je tickets downloaden. Je tickets zijn ook terug te vinden in Mijn Cool.

Ik heb betaald, maar nog geen bevestiging gehad?

Het ticketingsysteem verstuurt na akkoord van betaling door de bank de bevestigingsmails uit. Bij enkele banken zit daar een kleine vertraging tussen. Wees gerust, je tickets blijven op jouw naam gereserveerd staan.

Rolstoel

Via de Servicebalie (telefonisch, aan de balie en per e-mail) kun je een ticket voor een rolstoel plek met daarnaast een plek voor een begeleider bestellen.


Zaalplattegrond/vrije plaatskeuze

Voorstellingen in de Rodi Media zaal m.u.v. staconcert Bert Visscher en Nieuwe Lente-voorstellingen worden geplaceerd verkocht. Je ontvangt een ticket met rij- en stoelnummer.

Voorstellingen in Toon, Bert Visscher, Peuterfestival en Nieuwe Lente-voorstellingen worden ongeplaceerd verkocht. Je mag zelf een plek in de zaal uitzoeken op aanwijzing van onze medewerkers.

Zaalplattegrond ziet er anders uit

De zaalplattegrond wordt nu onder de foto en titel van de voorstelling geladen, zo is beter zichtbaar voor welke voorstelling je aan het bestellen bent.

Huidige seizoen

Het is ook mogelijk om tickets voor voorstellingen die nog voor de zomer spelen mee te bestellen. Wat denk je van Rapunzel, Rust en Vreugd (opvolger Hendrik Groen), Fabian Franciscus, Karin Bloemen of Bumba? Bekijk het programma hier.

Wachtlijst 

Een aantal voorstellingen in het huidige seizoen én Thjum Arts in het nieuwe seizoen is uitverkocht. Meld je aan voor de wachtlijst. Mogelijk komen er plekken vrij (100 % zekerheid regeling) of er wordt een voorstelling bijgeboekt.

Overzicht uitverkochte voorstellingen 23/24
Overzicht uitverkochte voorstellingen 24/25


Brochure

Ik wil de brochure ontvangen

De brochure wordt eind april bezorgd bij onze Vrienden en bij gasten die afgelopen seizoen 2x (of vaker) het theater hebben bezocht of een cursus/les hebben gevolgd.

Kan ik de brochure afhalen in Cool?

Dat is mogelijk tijdens openingstijden van de Servicebalie. Ook is het programma vanaf 20 april online te bekijken.

Wordt de brochure huis-aan-huis verspreid?

De brochure wordt niet huis-aan-huis verspreid, maar is vanaf eind april ook op te halen op openbare locaties als de bibliotheek.

Digitale brochure

De digitale brochure is hier te bekijken. Blader door de brochure en klik op jouw favoriete voorstelling.

 

Theaternieuwsbrief

Aanmelden voor de Theaternieuwsbrief en andere nieuwsbrieven kan via Mijn Cool.

 

Meer informatie over:

100% zekerheid: ruilen mag altijd
Passe-partouts
Korting voor jongeren
Coole Series
Voordelige combi arrangementen bij IJzer en Wonder's
Cooltjes
Horeca-arrangement, inleiding of workshop meebestellen