Rodi Media Zaal Vanaf Podium (Frits De Beer)

Mijn Cool

Dé plek om je tickets, je persoonlijke gegevens, tegoeden en nieuwsbriefvoorkeuren te beheren en bekijken. Ook geven we je graag theateradvies op maat.

Wijzigen persoonlijke gegevens

Ben je verhuisd, heb je een nieuw e-mailadres of een nieuw telefoonnummer? Geef de wijzigingen gemakkelijk door in jouw persoonlijke account.

Digitaal tegoed

Bij een annulering wordt het bedrag van de tickets in sommige gevallen omgezet in een digitaal tegoed. Dit is gebonden aan jouw persoonlijke account. Het digitale tegoed is onbeperkt geldig en kan je inzetten bij jouw volgende bestelling (ook via de servicebalie). Benieuwd hoe veel digitaal tegoed je nog hebt? Ook dit zie je in Mijn Cool!

Nieuwsbrieven

Altijd op de hoogte blijven van de nieuwste theatervoorstellingen bij Cool? Op de hoogte blijven van alle projecten die georganiseerd worden voor onze leerlingen en cursisten? Of wil je zakelijke updates ontvangen over de verhuurmogelijkheden bij Cool? Stel in Mijn Cool je nieuwsbrief voorkeuren in, dan ben je voortaan altijd op de hoogte!

Wanneer ben jij jarig?

Vul in Mijn Cool ook jouw geboortedatum in, dan trakteren wij je op een verjaardagscadeautje. Wat het is, blijft een verrassing, maar het is zeker Cool.

Naar Mijn Cool