Cadeaukaart November 2022

Cadeaukaart

Op dit moment is het alleen mogelijk om online je Podium Cadeaukaart te verzilveren. Ben je in het bezit van een Cool Cadeaukaart of Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart? Kom dan, na het online bestellen van jouw tickets, met jouw cadeaukaart naar onze servicebalie. Lever dit formulier in. Het bedrag wordt zo snel mogelijk op je rekening teruggestort, mits de cadeaukaart op het moment van inleveren nog geldig is.

Op zoek naar een origineel cadeau? Geef dan een belevenis cadeau met de Cool Cadeaukaart! Naast het voorstellingsaanbod kun je de Cool Cadeaukaart ook besteden aan onze lessen en cursussen. Dus kom naar de servicebalie van Cool kunst en cultuur of bestel het leuke cadeau direct online. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen!

Cool Cadeaukaart verzilveren
Benieuwd wat het saldo is van jouw Cool Cadeaukaart? Bekijk het hier! Je kunt je theatertickets bij onze servicebalie betalen met je Cool Cadeaukaart. Het eventueel resterende bedrag dien je te betalen via iDeal.

Hoe lang is mijn Cool Cadeaukaart geldig?
Onbeperkt! Ben je in het bezit van een oude Cool Cadeaukaart (voorzien van het Cool Bruist-logo)? Deze cadeaukaart blijft geldig maar is alleen te verzilveren bij onze servicebalie voor theatervoorstellingen (dus niet online).

Overige cadeaukaarten

Podium Cadeaukaart
Theatertickets kunnen ook betaald worden met de Podium Cadeaukaart. De Podium Cadeaukaart is tevens te koop bij onze servicebalie.

De waarde op de Podium Cadeaukaart is in delen te verzilveren. Je kunt de Podium Cadeaukaart gebruiken om digitaal te betalen in onze webshop. Het eventueel resterende bedrag dien je te betalen via iDeal. Uiteraard is de cadeaukaart ook te verzilveren bij onze servicebalie. De geldigheid van jouw Podium Cadeaukaart staat op de achterkant van de cadeaukaart.

Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart
Theatertickets kunnen ook betaald worden met de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart. De waarde op de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart is vanaf de datum van uitgifte één jaar geldig, daarna vervalt het saldo op de kaart. Met behulp van de saldochecker kun je de waarde en geldigheid van jouw kaart controleren. De Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart is alleen te verzilveren bij onze servicebalie. Indien je reeds een online reservering hebt geplaatst, kun je jouw Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart tezamen met dit formulier bij de servicebalie inleveren en wordt het bedrag binnen twee weken teruggestort op je rekening, mits de cadeaukaart op het moment van inleveren nog geldig is.