Techniek RMZ Zijtoneel (Frits De Beer)

Technische informatie zalen

Theatertechniek
Technici van bezoekende gezelschappen kunnen in onderstaande documenten de benodigde technische informatie van Cool terugvinden. Voor vragen kun je contact opnemen met techniek@coolkunstencultuur.nl (telefonisch op bouwdagen via 06 11 44 99 96).

Technische gegevens Rodi Media zaal
Technische gegevens Toon (voorheen Kleine zaal)
Kaplijst in PDF / Kaplijst in Excel
Lichtplan Rodi Media zaal
Lichtplan Toon
Plattegrond Toon (voorheen Kleine zaal)

Route Laad & Los

Parkeren
Techniekploegen kunnen parkeren in de laad- en losruimte van Cool, deze bevindt zich tegenover parkeerplaats Coolplein en zit aan het gebouw van Cool vast. In deze ruimte is plaats voor één wagen. Indien er meerdere auto’s zijn kunnen deze geparkeerd worden op parkeerplaats Coolplein (=P3) of in parkeergarage Middenweg (=P2). Volg hiervoor de P-route in het centrum van Heerhugowaard. Wij adviseren om je navigatie in te stellen naar Interparking P3 Coolplein.

Montage
De Rodi Media zaal is een goed uitgeruste theaterzaal die zeer geschikt is als montagelocatie. Onze technici staan voor je klaar om samen met jou tot een mooi eindresultaat te komen. Indien gewenst kun je ook gebruik maken van onze artiestenfoyer, kleedkamers en aanwezige faciliteiten. Meer informatie over de montagemogelijkheden kun je opvragen bij Esther de Koning (telefonisch via 072 576 09 58).

Catering
Cool is gevestigd aan het Coolplein. Dit plein biedt diverse mogelijkheden om te dineren voorafgaand aan een voorstelling. In overleg is het ook mogelijk om te dineren in Cool en/of gebruik te maken van de aanwezige faciliteiten. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden voor catering voor gezelschappen contact op met Esther de Koning (telefonisch via 072 576 09 58).