Unbreakable Bart Grietens 95

Route en parkeren

Auto
Met de auto kun je het beste navigeren naar Interparking P3 Coolplein. Parkeren voor je bezoek aan Cool kan in parkeergarage Middenweg (=P2) of op parkeerterrein Coolplein (=P3). Volg hiervoor de P-route in het centrum van Heerhugowaard. Het maximale dagtarief van deze parkeergelegenheden is €2,00.

Sneller naar huis? Gebruik de knop 'dagkaart'!
Van 17.00 uur tot 02.00 uur ‘s nachts kun je bij de betaalautomaat in parkeergarage (=P2) en op parkeerterrein Coolplein (=P3) gebruik maken van de knop 'dagkaart'. Voordat je de voorstelling bezoekt, kun je bij de betaalautomaat op de knop 'dagkaart' drukken en dan jouw inrijkaart ingeven. Je betaalt €2,00 en je ontvangt jouw inrijkaart retour. Na afloop van jouw (avond)bezoek aan Cool kun je direct uitrijden. Je hoeft dus niet meer langs de betaalautomaat, waardoor je sneller naar huis kunt!

Trein
Vanaf meerdere NS-stations (Amsterdam Centraal, Hoorn en Den Helder) vertrekt ieder half uur een trein naar Heerhugowaard. Cool ligt op ongeveer 15 minuten loopafstand van het treinstation. Kijk voor de dienstregeling en tarieven op de website van de NS.

Bus
De dichtstbijzijnde bushaltes zijn Diamant en Stadshart. Kijk voor de dienstregeling en tarieven op de website van Connexxion.