Unbreakable Bart Grietens 95

Route en parkeren

Auto
Met de auto kun je het beste navigeren naar Interparking P3 Coolplein. Parkeren voor je bezoek aan Cool kan in parkeergarage Middenweg (=P2) of op parkeerterrein Coolplein (=P3). Volg hiervoor de P-route in het centrum van Heerhugowaard. Het maximale dagtarief van deze parkeergelegenheden is €2,00.

Sneller naar huis? Gebruik ná 17.00 uur de knop`dagkaart`!
Van 17.00 uur tot 02.00 uur ‘s nachts kun je bij het betaalautomaat in parkeergarage (=P2) en op parkeerterrein Coolplein (=P3) gebruik maken van de knop 'dagkaart'. Hoe gaat dat in z'n werk?
1) Ga na het parkeren van je auto direct naar het betaalautomaat.
2) Bij het betaalautomaat druk je op de knop 'dagkaart' en voer je je eigen inrijkaart in.
3) Je betaalt €2,00 en ontvangt je inrijkaart retour.
4) Je gaat naar Cool om te genieten van de voorstelling.
5) Na afloop kun je direct uitrijden met je inrijkaart. Je hoeft niet meer langs het betaalautomaat.

Trein
Vanaf meerdere NS-stations (Amsterdam Centraal, Hoorn en Den Helder) vertrekt ieder half uur een trein naar Heerhugowaard. Cool ligt op ongeveer 15 minuten loopafstand van het treinstation. Kijk voor de dienstregeling en tarieven op de website van de NS.

Bus
De dichtstbijzijnde bushaltes zijn Diamant en Stadshart. Kijk voor de dienstregeling en tarieven op de website van Connexxion.

Wegwerkzaamheden Zuidtangent
Gemeente Dijk en Waard werkt aan het kruispunt Zuidtangent/Westtangent tussen Parelhof en Stationsplein. Hierdoor zijn verschillende wegen, fiets- en voetpaden tijdelijk minder toegankelijk of afgesloten. Van 7 t/m 26 augustus is de Zuidtangent dicht tussen Parelhof en Stationsplein. Kijk voor de actuele informatie over de wegwerkzaamheden, omleidingen en route op www.dijkenwaard.nl/stationskwartier