Rodi Media Zaal Detail Rijen (Frits De Beer)

Uitvaart en condoleance

Cool kunst en cultuur is een plek waar mensen samenkomen, zich laten verwonderen en inspireren. Daarnaast is er ook ruimte voor ontroering, een traan en elke andere vorm van emotie. Het theater is daarom ook een prachtige plek voor een uitvaart, condoleance of afscheidsceremonie.

De associatie tussen een uitvaart en een theater wordt niet snel gelegd, dat begrijpen wij erg goed. Maar als theater staan wij midden in de samenleving en brengen wij mensen samen. Wij kunnen dan ook een bijzondere bijdrage leveren aan een persoonlijk afscheid en kunnen de unieke facetten van ons gebouw inzetten om nabestaanden het best denkbare afscheid te bieden dat mogelijk is.

Onze theaterzaal met 600 stoelen biedt ruimte aan een uitvaart van personen met bijvoorbeeld een grote familie, vriendenkring of uitgebreid netwerk. Maar ook voor kleinere gezelschappen kunnen wij onze zaal intiem en persoonlijk inrichten. De persoonlijke wensen van de overledene en de familie staan hierbij altijd voorop.

Daarnaast kunnen we een bijzondere bijdrage leveren in de invulling van de dienst, denk bijvoorbeeld aan live-muziek of dans. De goede connecties in de kunst- en cultuurwereld bieden eindeloze mogelijkheden in alle genres. Het theater biedt daarnaast de volgende voordelen:

  • Ruime zalen en voldoende zitplekken;
  • Familiekamer op diverse manieren naar persoonlijke wensen in te richten;
  • Goede technische ondersteuning voor muziek, foto- en filmmateriaal;
  • Live-muziek en dans mogelijk (vleugel aanwezig);
  • In huis catering; van koffietafel tot high tea en van een uitgebreide lunch tot borrel met luxe hapjes.
Esther de Koning

Esther de Koning

Manager Events & Horeca

[email protected] | 0652455744