Coolmagentafeest20220915 4687

Nieuwsjaarsreceptie: uniek feest op het podium

Bij Cool kunst en cultuur laten we de fonkelende feestmaand-lichtjes schijnen op jouw nieuwjaarsreceptie - en dit alles kan zich afspelen óp ons podium! Of je nu wilt proosten op het einde van het jaar of de start van iets nieuws, bij Cool ben je aan het juiste adres.


Nieuwjaarsborrel om te koesteren

Stel je voor: een warme sfeer, heerlijke hapjes en een sprankelend drankje in de hand. Onze nieuwjaarsborrel laat je de magie van het seizoen voelen, omringd door vrienden en collega's die je dierbaar zijn. Je kunt groots uitpakken op het toneel van de Rodi Media zaal  of het knus houden in Café Cool.


Nieuwjaarsreceptie in stijl

Begin het nieuwe jaar in stijl bij Cool. Onze nieuwjaarsreceptie biedt de perfecte gelegenheid om vooruit te kijken naar nieuwe kansen en successen, allemaal op ons podium. Met verfijnde hapjes, feestelijke drankjes en een feestelijke sfeer wordt jouw nieuwjaar start onvergetelijk.


Ontspannen en genieten

Laat Cool je nieuwjaarsreceptie een gouden randje geven. Ons toegewijde team staat klaar om jouw feest van begin tot eind te verzorgen, zodat je zelf ook kunt ontspannen en genieten. Een feest waarover je collega's nog lang zullen napraten.