Debinding

De Binding

Cultureel en Educatief Centrum (CEC) De Binding in Zuid-Scharwoude staat bekend als ‘hét huis van de gemeente Dijk en Waard’. Sinds begin 2024 zijn de exploitatie en het beheer overgedragen aan Cool kunst en cultuur.

Lokaal talent in de Theater De Binding

De regio Dijk en Waard barst uit de voegen van het talent. Dit creatieve talent geven wij alle ruimte in de theaterzaal van De Binding en ondersteunen wij met onze kennis en passie voor kunst en cultuur. Ons productieteam helpt - tegen een gereduceerd tarief - met de organisatie, de techniek met het licht- en geluidsplan en de marketing om je voorstelling publicitair in de spotlights te zetten.

In de Binding zijn diverse vergaderzalen beschikbaar voor verhuur. Net als in Cool zijn de verhuurmogelijkheden divers. De Binding is graag het podium voor je evenement en het team van Cool zorgt voor het gouden randje.

Hét huis van de gemeente Dijk en Waard

Cultureel en Educatief Centrum (CEC) De Binding in Zuid-Scharwoude staat bekend als ‘hét huis van de gemeente Dijk en Waard’. De Binding is de thuisbasis van een aantal vaste gebruikers: o.a. gemeentelijk WMO-loket, Jeugdgezondheidszorg (JGZ) van GGD Hollands Noord, Bibliotheek Kennemerwaard, Christelijke scholengemeenschap Jan Arentsz en Theater De Binding.