Coolmagentafeest20220915 4746

Impressies

Bij Cool kunst en cultuur vinden we het belangrijk om bijzondere momenten vast te leggen. Op deze pagina delen we impressies van eerdere evenementen die wij hebben georganiseerd. 

Of je nu op zoek bent naar zaal om te huren voor een bedrijfsfeest, eigen concert, congres, vergadering of andere gelegenheid. Cool kunst en cultuur denkt graag met je mee. Met onze verschillende zalen is er altijd een passende locatie voor jou. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Feest Magentazorg 2022

In september 2022 heeft Cool een groot feest mogen organiseren voor medewerkers van Magenta. Een feest door het hele gebouw met gamehal in Café Cool, massage- en kapsalon in Atelier Cool, een oosterse loungehoek op de eerste etage én lasershow in de Rodi Media zaal.

Babbels Peuter- en Kleuterfestival

Samen met onze sponsor Kinderopvang Babbels wordt jaarlijks het Babbels Peuter- en Kleuterfestival georganiseerd. Een dag vol workshops, spelletjes en jeugdvoorstellingen. 

Gouden Dagen 2023

Het Gouden Dagen-concert met het Westlands Mannenkoor in Cool kunst en cultuur op zondag 17 september 2023 was een enorm succes! Een onvergetelijke middag voor ouderen.

Nog veel meer mogelijkheden

Dineren op het podium, een congres, livestreamen, of gezamenlijk vergaderen. Niets is ons te gek, wij denken graag met je mee.

Ervaringen van anderen

“Alles was tot in de puntjes verzorgd van ontvangst met roze loper, harten-meisjes en roze champagne tot de aankleding met ballonnen en roze bretels van het team. Ook de goede afstemming van het woordje van de bestuurder, de complimentenvideo en lasershow zorgde voor een mooie aftrap van de avond. Er hing een hele goede sfeer, je kon merken dat iedereen wel weer toe was aan een feestje en een leuke avond met alle collega’s samen. Het enthousiasme van jullie en het team heeft daar zeker aan bijgedragen. Men voelde zich echt in de watten gelegd en er was voor ieder wat wils. Dikke pluim voor jullie en bedankt voor de fijne samenwerking!”

Magenta

"Ruim 400 ouderen genoten van het optreden van het Westlands Mannenkoor. Heel fijn dat deze bijzondere activiteit en mooie ontmoetingen tussen ouderen mogelijk zijn gemaakt!"

Gouden Dagen