Drum 3

Korting

DijkenwaardPas
De DijkenwaardPas is een kortingspas voor inwoners van de gemeente Dijk en Waard met een minimum inkomen. Het digitale tegoed is te besteden bij aangesloten verenigingen en organisaties. Ook bij Cool is dit tegoed te besteden voor korting op het les- en cursusgeld. Afschrijven van het tegoed van de DijkenwaardPas kan bij onze servicebalie.
De DijkenwaardPas is vanaf 1 januari 2023 een samenvoeging van de Huygenpas en MeedoenPas.

Jeugdfonds Sport & Cultuur
Indien het tegoed op de DijkenwaardPas niet toereikend is, bestaat voor de lessen en cursussen de mogelijkheid om een extra financiële bijdrage aanvragen bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Via het Sociaalplein van de gemeente Dijk en Waard kun je in contact komen met een erkende intermediair die de aanvraag zal verzorgen.

Gezinskorting
Indien uit één gezin meerdere kinderen (tot 21 jaar) instrumentale les of zangles volgen, geeft Cool korting op het lesgeld. Elk tweede en volgende kind krijgt automatisch een korting van € 35,-.

HaFa-korting
Leerlingen die via een harmonie of fanfare uit Dijk en Waard op les komen, kunnen gebruik maken van de HaFa-korting. Naast de muzieklessen kun je deelnemen aan theorielessen (Muziektheorie) die je begeleiden naar de HaFa-examens.

Stichting Cool Prelude Fonds
Kinderen tot 18 jaar kunnen voor een minimaal bedrag een jaar lang een instrument huren waarop muzieklessen gevolgd kunnen worden bij Cool. De huur van een instrument bedraagt dankzij het fonds slechts € 15,- per jaar voor kinderen van DijkenwaardPashouders en € 40,- per jaar voor andere kinderen. Het huren van een instrument uit het fonds is onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer informatie over bovenstaande regelingen is op te vragen via [email protected]. Combinaties van kortingen zijn niet mogelijk.