Lessen & cursussen
Sponsors.jpg Frits de Beer

Sponsors

Rodi Media
Rodi Media is hoofdsponsor van Cool kunst en cultuur. De theaterzaal van Cool heeft dan ook de naam Rodi Media zaal gekregen. Rodi Media is er trots op dat zij haar naam mag verbinden aan ons multifunctionele theater.

Rodi Media is van ‘krantenspecialist’ uitgegroeid tot ambitieus mediabedrijf met zo’n 275 medewerkers. Het hoofdkantoor, de drukkerij en de verspreidorganisatie zijn gevestigd in Broek op Langedijk. De overige vestigingen staan in Almere, Purmerend en IJmuiden. Er zal altijd behoefte zijn om lokaal te communiceren, hiervoor biedt Rodi Media het podium. Dit sluit aan bij de gezamenlijke beleving die Cool kunst en cultuur aan een groot en divers publiek biedt.

Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten
Maatschappelijk bewust ondernemen is voor Balans een belangrijke graadmeter in de bedrijfsvoering en daarom hebben zij zich als sponsor verbonden aan Cool.

Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten BV is een full service schoonmaakbedrijf, wat alles verzorgt wat met schoonmaken te maken heeft. Zowel voor het professioneel reinigen van de binnenkant als de buitenkant van uw bedrijf. Daarnaast levert Balans ook facilitaire en adviserende diensten. Zij zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende schoonmaakbedrijven in de regio.

Rootring-wijnen
Rootring-wijnen is sinds september 2015 sponsor van de foyer/lounge op de eerste verdieping. Martijn Rootring richtte Rootring-wijnen op in 2013 vanuit de visie ‘Wijn moet je proeven’. Daarom opende Rootring een winkel in het centrum van Alkmaar en ook het sponsorschap van Cool past binnen die visie.

Martijn Rootring: “Ik zie kunst, cultuur en wijn als een soort natuurlijk partnerschap, allen gaan over genieten. Een gemeenschappelijke doelgroep dus. Daarnaast liggen mijn roots in Heerhugowaard en de roots van Rootring-wijnen in het bijzonder bij Cool: de eerste proeverij die ik heb gegeven was in Café Cool” .

ANBI

Cool kunst en cultuur is door de Belastingdienst aangemerkt als culturele ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Dit levert voor zowel particulieren als bedrijven fiscaal voordeel op met betrekking tot schenken. Cool is bovendien vrijgesteld van schenkings- en successierechten, waardoor uw schenking geheel ten goede komt aan Cool.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met Lisette Harms (telefonisch via 072 534 76 62).