Lessen & cursussen
Infopagina - Wij zijn Cool - Medewerkers (Ron de Vries).jpg Ron de Vries

Voorstellingen t/m 31 mei geannuleerd i.v.m. coronavirus

Bij Cool kunst en cultuur nemen we de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers én bezoekers zeer serieus. Hieronder vindt u meer informatie over de maatregelen die Cool treft in verband met het coronavirus.

Cool volgt de richtlijnen en aanwijzingen vanuit het RIVM, de overheid en de gemeente Heerhugowaard met betrekking tot het coronavirus. Wegens aangescherpte maatregelen worden alle voorstellingen, evenementen en verhuringen t/m 31 mei geannuleerd. Bezoekers die een kaartje hebben voor een voorstelling in de periode t/m 31 mei zijn reeds per mail op de hoogte gesteld. Gekochte kaarten blijven geldig. Wij proberen op dit moment de geannuleerde voorstellingen te verplaatsen.

Krijg ik het geld van mijn tickets voor de geannuleerde voorstellingen terug? 
Voor de financiële afhandeling van de geannuleerde voorstellingen volgen wij het beleid van onze brancheorganisatie VSCD. Zij hebben op donderdag 19 maart een persbericht naar buiten gebracht waarin o.a. staat dat we op een later tijdstip ons publiek informeren over hoe de compensatievorm er uit gaat zien. In eerste instantie zullen wij de afgelaste voorstellingen en evenementen proberen te verplaatsen. Mocht dat niet lukken dan wordt het publiek gecompenseerd, bijvoorbeeld door middel van een vervangende voorstelling, tegoedbon of restitutie. Wij informeren alle kaartkopers per e-mail over de verdere afwikkeling. 
Wilt u kaarten annuleren voor voorstellingen na 31 mei? Dan gelden onze reguliere annuleringsvoorwaarden.

Ik heb ook kaarten gereserveerd voor Cool Spijs en het Nagenietarrangement. Gaat dit wel door? 

Nee, ook alle activiteiten rondom onze voorstellingen en evenementen t/m 31 mei worden geannuleerd.

Ik heb ook kaarten gereserveerd voor een workshop bij de voorstelling. Gaat dit wel door?
Nee, ook alle activiteiten rondom onze voorstellingen en evenementen t/m 31 mei worden geannuleerd.

Naast voorstellingen en evenementen zijn onze lessen & cursussen t/m 6 april geannuleerd.

Vragen?
Cool kunst en cultuur is t/m 31 mei gesloten, waardoor de servicebalie in deze periode niet telefonisch bereikbaar is. Voor vragen kunt u een e-mail sturen.

Op de website van het RIVM staat meer informatie over de richtlijnen en aanwijzingen omtrent het coronavirus.