Lessen & cursussen
banner-FB-vakantietheater-851x315px.jpg

Vakantietheater

De scholen zijn pas net weer geopend, maar de vakantie staat al voor de deur! En die wordt extra leuk met Vakantietheater! Haal de magie van het theater in huis met jeugdvoorstellingen voor kinderen van 2 t/m 12 jaar. 

Dagelijks drie voorstellingen
Om de vakantie nét wat leuker te maken, hebben verschillende jeugdtheatermakers hun krachten gebundeld en lanceren samen Vakantietheater. Een online theaterplatform met elke dag drie verschillende jeugdvoorstellingen (2-12 jaar). Naast gloednieuwe voorstellingen als 1,2,3,4 Poppetje van Papier en Timtim, zijn er ook eerdere succesvoorstellingen te zien. Voor ieder wat wils!

Programma 
Het programma is opgedeeld in drie tijden. Om 10:00 uur is er een voorstelling voor peuters (2+), om 14:30 uur voor kleuters (4+) en om 16:00 uur een voorstelling voor steeds een andere leeftijdsgroep. Dit zijn zogeheten arthouse voorstellingen. Hierin spelen geen bekende figuren als Nijntje of Dikkie Dik, maar laten je kennis maken met een andere kant van jeugdtheater. Laat je verrassen!

Voorstelling bekijken
Een online ticket kost €7,50 en geeft je 24 uur de tijd om de voorstelling met het hele gezin te bekijken. En dat is natuurlijk het leukst op een groot scherm! Lees hier hoe je de voorstelling bekijkt op tv. Tickets voor een voorstelling koop je via Vakantietheater.

Veel kijkplezier!