Lessen & cursussen
Theater - Info - Kaartverkoop 2 - 2019-2020 - (Frits de Beer).jpg Frits de Beer

Uw klantendag bij Cool

Het einde van het jaar komt in zicht en dat betekent dat de jaarplannen scherp worden gesteld, succesfactoren worden bepaald en kritisch wordt gekeken naar het afgelopen jaar. Niets is mooier om samen met uw klanten terug te blikken en hen te betrekken bij uw plannen. Heeft u er weleens aan gedacht om uw klanten uit te nodigen bij Cool kunst en cultuur en samen met hen een inspiratievol moment te delen?

Verbinding versterkt
Ons eventteam denkt graag mee met het verwezenlijken van uw doelstellingen en om de verbinding met uw klanten te versterken. Organiseert u een intiem moment in het Café Cool, een grote bijeenkomst in de theaterzaal of combineert u uw bijeenkomst het liefst met een mooie theatervoorstelling? Alles is mogelijk en niets is te gek. Wij denken met u mee, leveren maatwerk en hebben alle nodige expertise in huis om u te ontzorgen. Samen zorgen we voor een onvergetelijke dag voor uw klanten.

Kijkje achter de schermen
Om de verschillende mogelijkheden te bespreken nodigen wij u graag uit voor een kijkje achter de schermen. Neem voor meer informatie contact op met Esther de Koning via verhuur@coolkunstencultuur.nl.