Lessen & cursussen
Mondkapje Cool kunst en cultuur.jpg Foto Theo Annes/Persbureau Annes

Uniek mondkapje van Cool

Of je hem nu gebruikt voor in het openbaar vervoer, je het prettig vindt voor tijdens een theatervoorstelling of dat je hem aanschaft als uniek coollector's item; met het mondkapje van Cool zit je altijd goed! Het mondkapje is voor slechts €7,50 te koop via onze servicebalie, in Café Cool en online. De volledige opbrengst komt ten goede van de doorontwikkeling van Cool.

Ludieke actie
Het vriendencomité van Cool, een enthousiaste groep Vrienden die ondersteunen bij activiteiten en de werving van nieuwe supporters van het theater, staken de koppen (op veilige afstand van elkaar) bij elkaar en bedachten een plan om Cool te kunnen ondersteunen in deze bizarre tijd. Al snel werd het idee voor een uniek mondkapje geboren.

Joke Beers - lid van het vriendencomité - besloot om als zakelijk partner namens Artfarm in Heerhugowaard de mondkapjes te sponsoren. Hierdoor komt de volledige opbrengst ten goede van Cool.

Online bestellen
> klik op het winkelwagentje rechtsboven op de pagina;
> log in of maak een persoonlijk account aan;
> vul het aantal gewenste mondkapjes t.w.v. €7,50 per stuk in;
> klik op ‘naar uw betaling’ en kies uit een van de betaalopties;
> klik vervolgens op afhalen. De reserveringsbevestiging wordt naar je mailadres verzonden, welke je kunt laten zien bij onze servicebalie. Wil je je bestelling liever laten verzenden? Dat kan ook! Neem dan even contact met ons op via info@coolkunstencultuur.nl