Lessen & cursussen
Infopagina Theater - Kaartverkoop - Gouden Rij - (Frits de Beer).jpg Frits de Beer

Save the date: start kaartverkoop

Ons nieuwe theaterprogramma staat vanaf dinsdag 23 april 22:00 uur online. Vrienden van Cool kunnen vanaf dat moment met voorrang reserveren.

Vanaf zondag 28 april 12:00 uur kunt u online of via het bestelformulier in de brochure, kaarten reserveren voor het nieuwe theaterseizoen. Vanaf maandag 6 mei kunt u ook telefonisch via 072 576 09 55 of bij onze servicebalie uw kaarten reserveren. Uiteraard staan wij voor die tijd wel voor u klaar voor al uw vragen en hulp bij het reserveren.

Verspreiding brochure
De nieuwe theaterbrochure valt vóór 28 april op uw deurmat. Heeft u de brochure niet ontvangen en wilt u graag een exemplaar? Stuur dan een mail naar info@coolkunstencultuur.nl of bel onze servicebalie (072 534 76 62) en u krijgt een exemplaar van onze nieuwe brochure toegestuurd.

Vriend worden?
Als Vriend van Cool geniet u van diverse voordelen, waaronder met voorrang reserveren voor het nieuwe theaterseizoen! Meld u vóór 15 april aan als Vriend van Cool voor seizoen 2019-2020 en u ontvangt ook een uitnodiging voor de presentatie van ons nieuwe theaterprogramma op dinsdagavond 23 april.

Meer informatie over Vriend van Cool