Lessen & cursussen
CoolStoelenkleinezaal_liggend_AGHeeremansPhotography_pers.jpg AGHeeremansPhotography

Prijsvraag: bedenk jij de nieuwe naam voor de nieuwe, Kleine zaal?

Na een zomer vol klussen en verbouwen is het moment daar: onze nieuwe, Kleine Zaal is klaar voor de eerste voorstellingen. Dit najaar gaan we alvast voorproeven met vele mooie voorstellingen. De officiële opening van de nu nog naamloze zaal volgt in januari. Voor de nieuwe naam schakelen graag de hulp van onze bezoekers in! Bedenk jij de nieuwe zaalnaam?

Van uniek talent dat je niet mag missen tot theaterveteranen met een bijzondere voorstelling. Van magische momenten voor de allerkleinsten tot prachtige muziek waar je met je neus bovenop wilt zitten. De Kleine zaal biedt het allemaal.
Voor muziekliefhebbers zijn er huiskamerconcerten van o.a. Madlife, De Andersons, Tangarine, Case Mayfield en Ocobar. Thjum Arts en Nesim El Ahmadi laten het publiek een avond lachen. Zo dichtbij de comedian heb je nog niet eerder gezeten. Voor kinderen stappen Gonnie en Gijsje het nieuwe toneel op. Je kunt me gerust een geheim vertellen is de eerste toneelproductie in de Kleine zaal. Er volgen er nog meer van o.a. Jack Wouterse, Naeeda Aurangzeb en Fred Delfgaauw.

Programma Kleine zaal

Zaal zonder naam
Paars gekleurd en intiem, groots qua uitstraling en beleving. Maar nu nog zonder naam. Weet jij een originele naam voor onze nieuwe zaal op de eerste etage?
De naam Cool kwam ruim 14 jaar geleden uit de bus als de winnaar van een prijsvraag. De naam verwijst naar de vele koolsoorten die in de omgeving worden verbouwd en dan geschreven met de c van cultuur. In de architectuur van het gebouw vind je de koolbladeren ook terug. Denk aan de grote trap en de wanden van de Rodi Media zaal. Korenaren en reigers uit het oude gemeentewapen van Heerhugowaard sieren de gevel. De gemeente heeft een nieuwe naam en een nieuw wapen; een suggestie voor de nieuwe zaal-naam?

Of bedenk jij iets heel anders? Stuur jouw favoriet vóór 31 oktober 2022 naar publiciteit@coolkunstencultuur.nl. Wie weet staat jouw naam straks op de zaaldeur én krijg jij een passend theatercadeau. Inzenden is mogelijk als inwoner en als bedrijf.