Lessen & cursussen
Lisa Ostermann - Met z'n allen - (Aisha Zeijpveld) - promobeeld liggend.jpg Marc de Groot

Kaartverkoop gestart!

Eindelijk is het dan zo ver! De kaartverkoop voor de tweede helft van het theaterseizoen is gestart! Artiesten van allerlei disciplines komen naar Cool om jou de mooiste voorstellingen te laten beleven. Geniet van prachtige dans met LeineRoebana, droom weg bij de magische familiemusical Belle en het Beest of geniet van de showmanship van Richard Groenendijk in zijn nieuwe voorstelling Voor iedereen beter. Bekijk snel het programma online of vraag gratis de brochure aan.

Goed om te weten
Om voorstellingen bij Cool te bezoeken heb je per september een geldig coronatoegangsbewijs nodig. Wij volgen hierin het actuele kabinetsbeleid voor culturele instellingen. Na het tonen van een geldig toegangsbewijs hoeft er géén anderhalve meter afstand meer te worden gehouden. Dit betekent dat er sprake is van de standaard placering in de theaterzaal. Lees hier meer over je theaterbezoek.

Mochten de maatregelen het toch niet toelaten om de theaterzaal op deze manier te bezoeken, dan hanteren wij een annuleringsbeleid waarbij je kunt kiezen uit ‘restitutie’ of ‘digitaal tegoed’. Je kunt hierdoor met een gerust hart kaarten reserveren.