Lessen & cursussen
DeFormule1Show_B.jpg

De Formule 1 Show komt naar Cool!

Veel Nederlandse Formule 1-fans kunnen zich geen wedstrijd voorstellen zonder het karakteristieke commentaar van Olav Mol. Na enkele uitverkochte en laaiend enthousiast ontvangen try-outs, gaat Mol samen met pitreporter Jack Plooij op theatertournee met de Formule 1 Show. Een gloednieuwe show waarin ze je alles vertellen over de hoogste klasse in de autosport.

Formule 1 is in populariteit de snelst groeiende sport van Nederland geworden. En dat mede dankzij Max Verstappen die in 2016 als eerste Nederlander een Grand Prix won. Olav Mol (55) geeft al sinds 1991 commentaar bij de Grand Prixs. Verslaggever Jack Plooij (56) verzorgt bijdragen vanuit de pitstraat en interviewt coureurs. Nu staan ze voor het eerst in het theater om hun passie te delen. "We trakteren niet alleen op details uit de wereld van Formule 1, maar ook op anekdotes zoals het eerste interview met Michael Schumacher en de geheimen van de rijders” aldus de mannen.

Start kaartverkoop
Op dinsdag 1 mei maken de mannen een pitstop in Heerhugowaard. Kaarten voor de Formule 1 Show in Cool zijn vanaf dinsdag 3 april (10:00 uur) te koop via Guts Tickets. Vrienden van Cool ontvangen binnenkort een uitnodiging om met voorrang kaarten te reserveren.

;