Lessen & cursussen
Cool Spijs.jpg Frits de Beer

Cooltjes-aanbiedingen maart

Als theaterbezoeker van Cool ontvang je voor iedere €10,00 die je aan theatertickets besteedt automatisch een (digitaal) Cooltje. De Cooltjes zijn onder andere in te zetten voor nagenietarrangementen, proeflessen en diverse unieke artikelen in onze fysieke Coolshop (tegenover onze servicebalie).

Naast de arrangementen en artikelen in de Coolshop is er elke maand een speciale maandaanbieding waarvoor je je Cooltjes in kan zetten. In de maand maart hebben we zelfs twee aanbiedingen!

Maandaanbiedingen maart

  • Film I, Tonya

Lever 30 Cooltjes in en bezoek gratis de film I, Tonya op zondag 10 maart. Deze film vertelt het verhaal van kunstschaatsster Tonya Harding. Ze is een natuurtalent en niets lijkt haar selectie voor de Olympische Spelen in de weg te staan. Maar Tonya komt niet bepaald uit een rijke familie en haar vulgaire outfits en gedrag zijn een doorn in het oog van de keurige schaatswereld.

  • Cool Spijs

Cooltjes zijn deze maand wederom in te zetten voor korting op Cool Spijs: een heerlijke maaltijd, geserveerd voorafgaand aan de voorstelling in Café Cool. Indien je in het bezit bent van 30 Cooltjes of meer, ontvang je €7,50 korting op Cool Spijs op een datum naar keuze in de maand maart. Daardoor geniet je voor slechts €9,00 van een heerlijk gerecht (incl. koffie/thee, excl. andere dranken) in Café Cool.

Menu Cool Spijs
De maaltijd is elke avond anders maar voor iedereen gelijk (vegetarisch is ook mogelijk)! Vanaf een maand van tevoren vind je het menu van de betreffende avond op onze website.

Reserveren
De film en/of Cool Spijs met Cooltjes reserveren? Dat kan bij de servicebalie of online. Wanneer je voldoende Cooltjes hebt, krijg je in het afrekenscherm de mogelijkheid om 30 Cooltjes in te wisselen. Benieuwd naar je totale aantal gespaarde Cooltjes? Dit is in te zien in je account op onze website.