Lessen & cursussen
Cool Spijs.jpg Frits de Beer

Cooltjes-aanbiedingen april

Als theaterbezoeker van Cool ontvang je voor iedere €10,00 die je aan theatertickets besteedt automatisch een (digitaal) Cooltje. De Cooltjes zijn onder andere in te zetten voor nagenietarrangementen, proeflessen en diverse unieke artikelen in onze fysieke Coolshop (tegenover onze servicebalie).

Naast de arrangementen en artikelen in de Coolshop is er elke maand een speciale maandaanbieding waarvoor je je Cooltjes in kan zetten. In de maand april hebben we zelfs twee aanbiedingen!

Lever 60 Cooltjes in en bezoek Kom hier dat ik u kus op dinsdag 30 april voor slechts €14,50! Na het succes van de toneelbewerking van haar debuutroman Vele hemels boven de zevende is nu ook Griet op de Beecks confronterende verhaal over Mona en de verhoudingen in haar familie voor het theater bewerkt. De topcast met o.a. Sophie van Winden en Kirsten Mulder, brengt het aangrijpende verhaal over ouders en kinderen, de zoektocht naar identiteit, het lef om eigen keuzes te durven maken en de grillen van de liefde.

  • Cool Spijs

Cooltjes zijn deze maand wederom in te zetten voor korting op Cool Spijs: een heerlijke maaltijd, geserveerd voorafgaand aan de voorstelling in Café Cool. Indien je in het bezit bent van 30 Cooltjes of meer, ontvang je €7,50 korting op Cool Spijs op een datum naar keuze in de maand maart. Daardoor geniet je voor slechts €9,00 van een heerlijk gerecht (incl. koffie/thee, excl. andere dranken) in Café Cool.

Menu Cool Spijs
De maaltijd is elke avond anders maar voor iedereen gelijk (vegetarisch is ook mogelijk)! Vanaf een maand van tevoren vind je het menu van de betreffende avond op onze website.

Reserveren
De toneelvoorstelling en/of Cool Spijs met Cooltjes reserveren? Dat kan bij de servicebalie of online. Wanneer je voldoende Cooltjes hebt, krijg je in het afrekenscherm de mogelijkheid om 30 Cooltjes in te wisselen. Benieuwd naar je totale aantal gespaarde Cooltjes? Dit is in te zien in je account op onze website.