Lessen & cursussen
Casus Circus - Driftwood - (Katie Bennett) scenefoto liggend 4.jpg Katie Bennett

Cooltjes-aanbieding november

Als theaterbezoeker van Cool ontvangt u voor iedere €10,00 die u aan theatertickets besteedt automatisch een (digitaal) Cooltje. De Cooltjes kunt u onder andere inzetten voor nagenietarrangementen, proeflessen en diverse unieke artikelen in onze fysieke Coolshop (tegenover onze servicebalie).

Maandaanbieding november
Naast de arrangementen en artikelen in de Coolshop is er elke maand een speciale maandaanbieding waarvoor u uw Cooltjes in kunt zetten. In de maand november kunt u uw Cooltjes inzetten voor een bezoek aan de voorstelling Driftwood van Casus Circus waarin dans en acrobatiek elkaar op een bijzondere manier ontmoeten.

Voor 60 Cooltjes en een bijbetaling van slechts €9,50 kunt u een toegangskaart (1e rang) reserveren voor Driftwood op zaterdag 24 november.

Reserveren
Reserveren voor Driftwood kan online of bij de servicebalie. Wanneer u voldoende Cooltjes heeft, krijgt u in het afrekenscherm de mogelijkheid om 60 Cooltjes in te wisselen. Uw totaal aantal gespaarde Cooltjes vindt u terug in uw account op onze website.

;