Lessen & cursussen
LAKSHMI - ADEM - (KB Fotografie) - banner website.jpg Frits de Beer

Cooltjes-aanbieding november

Als theaterbezoeker van Cool ontvangt u voor iedere €10,00 die u aan theatertickets besteedt automatisch een (digitaal) Cooltje. De Cooltjes kunt u onder andere inzetten voor nagenietarrangementen, proeflessen en diverse unieke artikelen in onze fysieke Coolshop (tegenover onze servicebalie).

Maandaanbieding
Naast de arrangementen en artikelen in de Coolshop is er elke maand een speciale maandaanbieding waarvoor u uw Cooltjes in kunt zetten. Deze maand kunt u uw Cooltjes inzetten voor korting voor de voorstelling ADEM van LAKSHMI. Eric Corton beschrijf LAKSHMI als "een debuut waar je niet omheen kan." Wilt u een goede indruk krijgen? Bekijk dan hier de trailer. Bij inlevering van 30 Cooltjes betaalt u i.p.v. €19,50 slechts €12,00 per persoon.

Reserveren van kaarten voor de voorstelling kan via onze website of bij de servicebalie. Wanneer u voldoende Cooltjes heeft, krijgt u in het afrekenscherm de mogelijkheid om te betalen met uw Cooltjes. Het aantal gespaarde Cooltjes vindt u terug in uw ‘Mijn Cool’-account op onze website.