Lessen & cursussen
Supplement 2019-2020 - Cool Spijs - (Frits de Beer).jpg Frits de Beer

Cooltjes-aanbieding mei

Als theaterbezoeker van Cool ontvang je voor iedere €10,00 die je aan theatertickets besteedt automatisch een (digitaal) Cooltje. De Cooltjes zijn onder andere in te zetten voor nagenietarrangementen, proeflessen en diverse unieke artikelen in onze fysieke Coolshop (tegenover onze servicebalie).

Naast de arrangementen en artikelen in de Coolshop is er elke maand een speciale maandaanbieding waarvoor je je Cooltjes in kan zetten. In de maand mei hebben we zelfs twee aanbiedingen! 

Lever 50 Cooltjes in en bezoek Stil in mij op zaterdag voor slechts €12,50 (maar liefst 50% korting)! Stil in mij vertelt het verhaal over vijf schoolvrienden die elkaar uit het oog verloren zijn. Als ze weer samenkomen blijken ze niet meer met z’n vijven te zijn. Hoe gaan ze daarmee om terwijl hun eigen leven nog maar net is begonnen? Wat weten ze nou over liefde en doodgaan, over ambitie en teleurstelling? Een muzikaal verhaal over vriendschap en het zoeken naar je eigen identiteit.

Na afloop van de musical is er de mogelijkheid om met de cast op de foto te gaan, tijdens de Meet & Greet!

  • Cool Spijs

Cooltjes zijn deze maand wederom in te zetten voor korting op Cool Spijs: een heerlijke maaltijd, geserveerd voorafgaand aan de voorstelling in Café Cool. Indien je in het bezit bent van 30 Cooltjes of meer, ontvang je €7,50 korting op Cool Spijs op een datum naar keuze in de maand mei. Daardoor geniet je voor slechts €9,00 van een heerlijk gerecht (incl. koffie/thee, excl. andere dranken) in Café Cool. 

Menu Cool Spijs
De maaltijd is elke avond anders maar voor iedereen gelijk (vegetarisch is ook mogelijk)! Vanaf een maand van tevoren vind je het menu van de betreffende avond op onze website. 

Reserveren
De toneelvoorstelling en/of Cool Spijs met Cooltjes reserveren? Dat kan bij de servicebalie of online. Wanneer je voldoende Cooltjes hebt, krijg je in het afrekenscherm de mogelijkheid om de Cooltjes in te wisselen. Benieuwd naar je totale aantal gespaarde Cooltjes? Dit is in te zien in je account op onze website.