Lessen & cursussen
Jazzclub Cool - 23 dec 2018 - Denise Jannah - (fotograaf onbekend).jpg

Cooltjes-aanbieding december

Als theaterbezoeker van Cool ontvangt u voor iedere €10,00 die u aan theatertickets besteedt automatisch een (digitaal) Cooltje. De Cooltjes kunt u onder andere inzetten voor nagenietarrangementen, proeflessen en diverse unieke artikelen in onze fysieke Coolshop (tegenover onze servicebalie).

Maandaanbieding december
Naast de arrangementen en artikelen in de Coolshop is er elke maand een speciale maandaanbieding waarvoor u uw Cooltjes in kunt zetten. In de maand december kunt u uw Cooltjes inzetten voor een bezoek aan het feestdagenconcert van Denise Jannah. In deze speciale editie van Jazzclub Cool brengt zij een eerbetoon aan de meest invloedrijke gospelzangeres aller tijden: 'the Queen of Gospel' Mahalia Jackson. Indien u in het bezit bent van 60 Cooltjes of meer kunt u een gratis toegangskaart reserveren voor Denise Jannah op zondag 23 december.

Reserveren
Reserveren voor Jazzclub Cool - Denise Jannah kan online of bij de servicebalie. Wanneer u voldoende Cooltjes heeft, krijgt u in het afrekenscherm de mogelijkheid om 60 Cooltjes in te wisselen. Uw totaal aantal gespaarde Cooltjes vindt u terug in uw account op onze website.

;