Lessen & cursussen
Instrumenten - Celloles - (Frits de Beer).jpg Frits de Beer

Coollega's gezocht!

Onze educatie-afdeling bestaat uit een enthousiast en vakkundig docententeam dat zowel lessen en cursussen binnen vrijetijdsonderwijs verzorgt, als projecten, cursussen en workshops op basis- en middelbare scholen in Heerhugowaard en Langedijk. Ter aanvulling zijn wij op zoek naar een freelance docent theater en een freelance docent cello! Klinkt deze kans je als muziek in de oren? Lees dan snel verder!

Freelance docent theater
Als freelance docent theater ga je aan de slag met de Theaterklas! Dit is een oriënterende cursus voor leerlingen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar, waarbij er wordt toegewerkt naar een kleine theaterpresentatie. Tijdens deze cursus - die twee keer per lesseizoen wordt aangeboden - laat je de leerlingen kennis maken met de magie van het theater! Ook bestaat de mogelijkheid om binnen de naschoolse cursussen op basisscholen in Heerhugowaard e.o. en/of binnen de regeling Cultuureducatie met Kwaliteit werkzaamheden te vervullen. Wordt jij onze nieuwe coollega? Bekijk hier de complete vacature en solliciteer direct!

Freelance docent Cello
Heb jij een opleiding cello aan het conservatorium afgerond en deel je graag jouw passie voor dit prachtige instrument met anderen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als freelance docent Cello bij Cool kom je terecht in een dynamische werkomgeving met een bevlogen, collegiaal team. Wij geloven dat kunst en cultuur een onmisbare rol vervult in de persoonlijke ontwikkeling van jong en oud(er)! En dat kan op elke leeftijd en niveau! Naar verwachting bieden wij een gemiddelde van 3 lesuren per week, met kans op uitbreiding. Wordt jij onze nieuwe coollega? Bekijk hier de complete vacature en solliciteer direct!