Lessen & cursussen
Micha Wertheim - Voor heel even (Merlijn Doomernik) - publiciteitsfoto liggend.jpg Merlijn Doomernik

Cool voor de Clubkas

Het blijft incasseren en schakelen binnen de kunst- en cultuursector en de nieuwe maatregelen maken het ons niet makkelijk. Toch blijven we positief en bekijken we wat er vooral wél kan.

Graag bieden we daarom alle amateurverenigingen in de gemeente Dijk en Waard een unieke kans aan om helemaal gratis op te treden in de grote theaterzaal en een fantastische voorstelling neer te zetten.

Spelregels

  • Cool biedt gratis de Rodi Media zaal incl. technische ondersteuning en lichtplan aan.
  • Wij verzorgen de verkoop van de tickets à €4,75. Hiervoor ontvangen de bezoekers een drankje, een bemande garderobe en natuurlijk toegang tot de voorstelling.
  • Na afloop van de voorstelling is er de mogelijkheid om een donatie te doen, welke volledig ten goede komt van de clubkas van de vereniging.
  • De voorstelling duurt minimaal één uur, bevat geen pauze en is om uiterlijk 16:30 uur afgelopen.
  • De vereniging zet zelf alles op alles om voldoende publiek te enthousiasmeren (minimaal 80 bezoekers, maximaal 150 bezoekers). De vermelding van de voorstelling op onze website dient ter ondersteuning van de promotie.
  • Alle spelers zijn in het bezit van een Coronatoegangsbewijs.

Wil je samen met je vereniging meedoen aan deze unieke actie, schitteren op het podium én tegelijkertijd de clubkas spekken? Neem dan nu contact op met Esther de Koning via esther@coolkunstencultuur.nl. De actie loopt tot zondag 9 januari 2022.