Lessen & cursussen
Beeldende kunst - Kunstklas kids - (Frits de Beer).jpg
Frits de Beer

Workshop bij WIEDEEDHET

Voorafgaand aan de voorstelling organiseren we een creatieve workshop voor kinderen. Vier acteurs van de voorstelling leggen uit dat het best spannend is om acteur te zijn omdat je voor elke rol opnieuw auditie moet doen. Zij vragen zich af waarom dat wel voor de acteur, maar niet voor de theaterbezoeker geldt. In deze workshop dagen zij je uit om jezelf te bewijzen als échte theaterkijker!

Ga op speurtocht door Cool en vind door middel van verschillende aanwijzigen de puzzelstukjes! Elke acteur heeft zijn eigen mysterie om op te lossen. Lukt het jou om je zintuigen goed te gebruiken en alle puzzelstukjes te vinden? Dan ben jij een echte theaterkijker en ontvang je een certificaat!

De workshop duurt circa 40 minuten en kost €4,00 per kind. Papa's, mama's, opa's en oma's zijn uiteraard welkom om te kijken wat we gaan doen. Je kunt deze workshop tegelijkertijd reserveren met de kaarten voor de voorstelling.

ProtoCool
Veiligheid en gezondheid van onze gasten én medewerkers staan uiteraard voorop. Wij verzoeken je vriendelijk ons ProtoCool rondom de maatregelen van COVID-19 goed door te lezen voordat je Cool bezoekt.

workshop
  • Pauze: Nee Kleine zaal
    • 1e rang € 4,00
    Bestel kaarten

Ook leuk!