Lessen & cursussen
Gerhardt & Faber - What Lovers Do - (fotoraaf onbekend).jpg

Gerhardt en Peter Faber

What Lovers Do

Het is laat in de avond. In de grote stad. Jaren 50. Onder een lantaarnpaal wacht een man op zijn liefje. Terwijl zijn vrouw thuis op hem wacht. 
 
Gerhardt vond twee jaar geleden op een rommelmarkt gesproken dagboeken van een man die eenzaam terugblikt op zijn leven. Eerlijk, kwetsbaar en vermakelijk. Hij schreef een album geïnspireerd op de dagboeken, vol doowop, rock-‘n-roll en crooner songs.
 
In de muziektheatervoorstelling ‘What Lovers Do’ laat acteur en theaterdier Peter Faber de man uit de dagboeken op het podium tot leven komen. U luistert naar doo-wopzang, rock ‘n’ roll en crooner songs. Wervelende muziek en sfeervolle nummers, in combinatie met meesterverteller Peter Faber in misschien wel de rol van zijn leven, of eigenlijk: het leven van de man uit de dagboeken.
 
What Lovers Do: een verontrustend openhartig betoog over sex, vreemdgaan, eeuwige liefde, eerlijke vergissingen, hartzeer en dagelijks onbenul. Of u wijzer naar huis gaat omtrent de liefde weten wij helaas niet. Wel weten we dat de kans groot is dat uw man een hoed gaat aanschaffen en u mee uit vraagt voor een late avondwandeling.


 

Ook leuk!