Lessen & cursussen
Voorleesfeest Loes Riphagen - Coco kan het! - (Loes Riphagen) - cover foto.jpg
Loes Riphagen
Voorleesfeest Loes Riphagen - Coco kan het! - (Loes Riphagen) - foto 1.jpg
Loes Riphagen
Voorleesfeest Loes Riphagen - Coco kan het! - (Loes Riphagen) - foto 3.jpg
Loes Riphagen
Voorleesfeest Loes Riphagen - Coco kan het! - (Loes Riphagen) - foto 2.jpg
Loes Riphagen

Nationale Voorleesdagen

Voorleesfeest met Coco kan het!

Naar aanleiding van de aangescherpte coronamaatregelen is dit evenement geannuleerd. Het evenement zal helaas niet worden verplaatst naar een vervangende datum. Kaartkopers worden per e-mail geïnformeerd. 

Tijdens de Nationale Voorleesdagen (20 - 30 januari 2021) staat in de bibliotheken van Kennemerwaard alles in het teken van voorlezen voor peuters en kleuters. Ook in Cool organiseren zij een heus Voorleesfeest! In de grote zaal gaan de kinderen luisteren en kijken naar Coco kan het! van Loes Riphagen (Prentenboek van het jaar 2021). 

Vandaag is een grote dag. Alle babyvogels gaan voor het eerst vliegen. Alleen Coco durft niet. Wat als ze valt? Of als de kat haar grijpt? Maar als het wél lukt, kan ze samen met haar vriendjes mooie vormen vliegen. Is Coco klaar om haar vleugels uit te slaan?

Workshops
Aansluitend aan het voorlezen worden er twee workshops aangeboden: muziek (Lianne Kenter) en dans (Amy van der Haagen). Hier kunnen de kinderen zelf - net als Coco - hun creatieve vleugels uitslaan. Na afloop van het voorlezen kan je door middel van een bandje kiezen voor één van de workshops. Het kan voorkomen dat een van de workshops eerder vol zit, dan kan je deelnemen aan de andere workshop. 

De entreeprijs voor kinderen is inclusief deelname aan de dans- of muziekworkshop en kost €2,50 per kind. Voor de (groot)ouder is de entreeprijs €4,50. 
 
 

podium van de stad
  • Pauze: Nee Rodi Media zaal
    • 1e rang € 4,50
    Geannuleerd
  • Pauze: Nee Rodi Media zaal
    • 1e rang € 4,50
    Geannuleerd

Ook leuk!