Lessen & cursussen
The Pink Ffloyd Sound - The Wall - (fotograaf onbekend) 1.jpg

Another Brick in the Wall

The Pink Ffloyd Sound - The Wall - (fotograaf onbekend) 3.jpg

Another Brick in the Wall

The Pink Ffloyd Sound - The Wall - (fotograaf onbekend) 4.jpg

Another Brick in the Wall

The Pink Ffloyd Sound - The Wall - (fotograaf onbekend) 2.jpg

Another Brick in the Wall

Pink Floyd Sound

The Wall

The Wall is back! Pink Floyd Sound brengt de legendarische rockopera van Pink Floyd, na eerdere succesvolle tournees, opnieuw op de planken. Rock met hoofdletters, met briljant gitaarwerk en compleet met de indrukwekkende theatrale lichteffecten, vuurwerk, en animaties die het muzikale epos zo geliefd maakten bij het grote publiek. Dat wordt weer genieten met Comfortably Numb, The thin ice, Another brick in the wall, Good bye cruel world en meer roemruchte songs van het historische Rockalbum. Het podium zal stomen als Pink Floyd Sound los gaat en het publiek meesleept in een van de grootste meesterwerken uit de rockgeschiedenis.

The Wall werd oorspronkelijk in 1979 uitgebracht door Pink Floyd. Met 30 miljoen exemplaren was het het best verkochte dubbelalbum aller tijden. De rockopera vertelt het levensverhaal van het personage ‘Pink’, een rockmusicus die worstelt met het leven en zijn plek in de samenleving, verbeeld door een metaforische muur, die omver geworpen moet worden. The Wall stond ook in het teken van de scheiding tussen oost en west, toen Roger Waters in 1990, een jaar na de val van de Berlijnse muur, het epische stuk live bracht voor 350.000 mensen op de Potsdamer Platz.

De artiesten gaan tot het uiterste om de oorspronkelijke sfeer en kracht van het stuk te evenaren. Laat je overdonderen door The Wall!

Muziektheater
  • Pauze: Ja Rodi Media zaal
    • 1e rang € 29,50
    • Gouden Rij € 34,00
    Inclusief garderobe en consumptie
    Bestel kaarten

Maak uw bezoek compleet!

Ook leuk!