Lessen & cursussen
OpusOne (René van Kooten e.a.) - The Bridges of Madison County - (Bob Bronshoff) scenefoto 1.JPG
Bob Bronshoff

"Vocaal vuurwerk" (de Volkskrant)

OpusOne (René van Kooten e.a.) - The Bridges of Madison County - (Bob Bronshoff) scenefoto 5.JPG
Bob Bronshoff

"Vocaal vuurwerk" (de Volkskrant)

OpusOne (René van Kooten e.a.) - The Bridges of Madison County - (Bob Bronshoff) scenefoto 16.JPG
Bob Bronshoff

"Vocaal vuurwerk" (de Volkskrant)

OpusOne (René van Kooten e.a.) - The Bridges of Madison County - (Bob Bronshoff) scenefoto 11.JPG
Bob Bronshoff

"Vocaal vuurwerk" (de Volkskrant)

OpusOne (René van Kooten e.a.) - The Bridges of Madison County - (Bob Bronshoff) scenefoto 19.JPG
Bob Bronshoff

"Vocaal vuurwerk" (de Volkskrant)

OpusOne (René van Kooten e.a.) - The Bridges of Madison County - (Bob Bronshoff) scenefoto 13.JPG
Bob Bronshoff

"Vocaal vuurwerk" (de Volkskrant)

The Bridges of Madison County

Recensies

 • Theaterkrant

  "Met enkele attributen en een sfeervol lichtplan wordt op een eenvoudige manier de toon gezet. Wat dat betreft bewijst Het Zonnehuis met The Bridges of Madison County wederom als geen ander met weinig middelen een mooie voorstelling neer te kunnen zetten."

 • de Volkskrant

  "Maar vooral is dit een muzikaal hoogstaande, broeierige zwijmelmusical over die ene grote liefde, die ongeacht de omstandigheden zomaar voor je neus kan staan. En wat doe je dan? Met hem de wereld intrekken of trouw blijven aan je gezin? In de finale worden Francesca's dilemma's fijnzinnig uitgespeeld. Dat de voorstelling nergens moralistisch wordt, maakt het geheel alleen nog maar een stukje stijlvoller."

 • NRC Handelsblad

  "In de regie van Koen van Dijk, die tevens de heldere vertaling schreef, is The Bridges of Madison County bovendien stijlvol en vindingrijk geënsceneerd, met veel mooie kleine details. Neem bijvoorbeeld de rinkelende telefoon – die wordt telkens aan Francesca aangereikt door degene die belt.

 • Trouw

  "Lone van Roosendaal (Francesca) zingt de vaak ingewikkelde songs met hoge uithalen uitstekend en de rauw-warme stem van René van Kooten (Robert) is een genot door zijn ongekunstelde puurheid. De plot is simpel, maar de kracht zit hem in de nuances: de voors en tegens van blijven en gaan, en het besef dat er geen goede of slechte keuze is, geen zwart of wit."

 • Het Parool

  "Lone van Roosendaal en René van Kooten spelen de verliefden, in de gelijknamige film vertolkt door Meryl Streep en Clint Eastwood, en daarin gaan ze voluit. Mooi hoe de verwarring in Van Roosendaals blik omslaat in ongeloof en vervolgens verrukking: dit overkomt haar écht. Van Kooten moet even inkomen als raadselachtige einzelgänger maar overtuigt als de gepassioneerde minaar. Lief en intiem laat hij het zijn, en tegelijk vonkt het op dat dekentje op de houten speelvloer."

 • De Telegraaf

  "Het speelvlak is niet meer dan een smalle houten loopbrug. Ongelooflijk dat je hierop een ruim twee uur durend liefdesverhaal kunt laten afspelen dat geloofwaardig is, ontroert en muzikaal dik in orde is. Laat dat maar over aan regisseur Koen van Dijk, die als artistiek directeur van M-Lab vele kleinschalige muziektheatervoorstellingen van hoog niveau maakte."

Ook leuk!