Lessen & cursussen
Leine Roebana - SOLAS (Anna van Kooij) - scènefoto 23 liggend.jpg
Anna van Kooij

Virtuoze dans en rauwe tegentonen

Leine Roebana - SOLAS (Anna van Kooij) - scènefoto 8 liggend.jpg
Anna van Kooij

Virtuoze dans en rauwe tegentonen

Leine Roebana - SOLAS (Anna van Kooij) - scènefoto 3 liggend.jpg
Anna van Kooij

Virtuoze dans en rauwe tegentonen

Leine Roebana - SOLAS (Anna van Kooij) - scènefoto 19 liggend.jpg
Anna van Kooij

Virtuoze dans en rauwe tegentonen

LeineRoebana

SOLAS

In verband met de aangepaste zaalindeling is het max. aantal te reserveren kaarten bij geplaceerde voorstellingen 2 per persoon. Wil je een enkele stoel reserveren? Kies dan voor een stoel op rij 8 of bel met onze servicebalie via 072 534 76 62.

De beste dansvoorstelling van 2019 (het Parool) komt naar Cool! LeineRoebana, een dansgezelschap met internationale reputatie, brengt met SOLAS een troostrijke, grensverleggende voorstelling. Soelaas betekent 'troost, steun, oplossing'. En wat biedt er meer troost dan de prachtige muziek van John Dowland? Niets, volgens popmusicus Sting. Niets, vinden ook de sopraan Elisabeth Hetherington en luitist David Mackor. SOLAS is een spannende mix tussen dans, zang, muziek en tekst.

Choreografie & concept Andrea Leine en Harijono Roebana

Zaalindeling & ProtoCool
Veiligheid en gezondheid van onze gasten én medewerkers staan uiteraard voorop. Onze theaterzaal is omgetoverd tot een prachtige intieme én veilige zaal, neem alvast een kijkje! Wij verzoeken je vriendelijk ons ProtoCool rondom de maatregelen van COVID-19 goed door te lezen voordat je Cool bezoekt.

Recensies

 • de Volkskrant

  "(...) Solas, een speelse samensmelting van live muziek, zang, dans en gesproken tekst, in alles één troostrijk gebaar."

 • Theaterparadijs

  "LeineRoebana laten zien dat traditie juist met veel respect mee kan gaan in de nieuwe tijd door het oude met het nieuwe te combineren. En zo mee te gaan met je tijd."

 • Parool

  "Prachtige zang die ons leidt, ook als het donker is. Uit alle richtingen komen stemmen, luit, elektrische gitaar, eigentijdse dans en achttiende-eeuwse gestiek samen."

dans
 • Rodi Media zaal
  • 1e rang € 22,50
  Inclusief consumptie
  Bestel kaarten

Ook leuk!