Lessen & cursussen
Michael Pilarczyk - Rust in je hoofd - (William Rutten) - publiciteitsfoto liggend 1.jpg
William Rutten

Neem een moment voor jezelf

Michael Pilarczyk - Rust in je hoofd - (Guido Pijper) - scenefoto 5.jpg
Guido Pijper

Neem een moment voor jezelf

Michael Pilarczyk - Rust in je hoofd - (Guido Pijper) - scenefoto 6.jpg
Guido Pijper

Neem een moment voor jezelf

Michael Pilarczyk - Rust in je hoofd - (Guido Pijper) - publiciteitsfoto liggend 2.jpg
Guido Pijper

Neem een moment voor jezelf

Michael Pilarczyk

Rust in je hoofd

Pak deze middag een moment voor jezelf en zoek de rust in je hoofd. Michael Pilarczyk vertelt in dit inspirerende theaterprogramma alles over bewustzijn en zelfinzicht, afgewisseld met korte geleide meditaties en prachtige muziek.

De kunst en een gelukkig leven begint namelijk met het begrijpen van je denkwijze. In onze drukke bestaan nemen we nog maar weinig tijd voor onszelf. We hebben meestal te weinig tijd en te veel onrust. Vooral onrustige gedachten. We zijn druk in ons hoofd. Maar hoe kan het dan we leven in een van de meest welvarende gebieden ter wereld en niet écht blij zijn? Waar komen al die burn-outs vandaan? Waarom zijn we druk met van alles en hebben we geen tijd om te genieten van het leven? Druk op de pauzeknop! Pilarczyk vertelt over hoe je je geluksgevoel kunt verhogen en je onrustige gedachten kunt laten verdwijnen.

Goed om te weten
Indien de voorstelling niet kan plaatsvinden, hanteren wij een annuleringsbeleid waarbij je kunt kiezen uit ‘restitutie’ of ‘digitaal tegoed’. Je kunt hierdoor met een gerust hart kaarten reserveren.

Ook leuk!