Lessen & cursussen
Dolf Jansen - Oudejaars 2020 - (Peggy van Mosselaar) - publiciteitsfoto staand low-res.jpg
Peggy van Mosselaar

Flarden poëzie & improvisatie

Dolf Jansen

Oudejaars 2020

In verband met de aangepaste zaalindeling is het max. aantal te reserveren kaarten bij geplaceerde voorstellingen 2 per persoon. Wil je een enkele stoel reserveren? Kies dan voor een stoel op rij 8 of bel met onze servicebalie via 072 534 76 62.

Een jaar dat begon met stormen, bosbranden, een wereldwijd virus én het verdwijnen van de dagelijkse “Aan tafel!” van DWDD. Hoe ga je daar in de naam van een God naar keuze nog een vrolijke voorstelling van maken? Voor Dolf Jansen is dat een retorische vraag. Voor de 31e (!) keer waagt hij zich namelijk aan de Oudejaars.

Waarom is alles toch altijd de schuld van de ander? Of lijkt dat zo? Via een storm aan grappen, flarden poëzie en improvisatie geeft Dolf een niet-te-weerleggen beeld van 2020.

Zaalindeling & ProtoCool
Veiligheid en gezondheid van onze gasten én medewerkers staan uiteraard voorop. Onze theaterzaal is omgetoverd tot een prachtige intieme én veilige zaal, neem alvast een kijkje! Wij verzoeken je vriendelijk ons ProtoCool rondom de maatregelen van COVID-19 goed door te lezen voordat je Cool bezoekt.

 

cabaret
  • Rodi Media zaal
    • 1e rang € 22,50
    Inclusief consumptie
    Uitverkocht

Ook leuk!