Lessen & cursussen
Henry van Loon - Onze Henry - (Jouk Oosterhof).jpg
Jouk Oosterhof

Hilarische bespiegelingen

Henry van Loon

Onze Henry (reprise)

Dit betreft een inhaalvoorstelling met oorspronkelijke speeldatum 09-04-2020. In verband met de aangepaste zaalindeling is het max. aantal te reserveren kaarten bij geplaceerde voorstellingen 2 per persoon. Wil je een enkele stoel reserveren? Kies dan voor een stoel op rij 8 of bel met onze servicebalie via 072 534 76 62.

Henry van Loon (Oirschot, 1982) schitterde met zijn glansrol als schoolconciërge Volkert in de hitserie De Luizenmoeder. Nu gaat hij opnieuw het podium op voor de reprise van zijn vijfde theatershow; Onze Henry.

In deze persoonlijke voorstelling zoomt Henry in op zijn Brabantse roots, met ontroerende liedjes en even hilarische als fidele bespiegelingen. De pers is laaiend enthousiast: "Van Loon heeft een virtuoze techniek, die iedere voorstelling beter wordt", oordeelt Het Parool

Mocht je de eerste keer dat Henry deze voorstelling in Cool speelde gemist hebben, dan heb je nu toch zeker geen reden meer om thuis te blijven.

Zaalindeling & ProtoCool
Veiligheid en gezondheid van onze gasten én medewerkers staan uiteraard voorop. Onze theaterzaal is omgetoverd tot een prachtige intieme én veilige zaal, neem alvast een kijkje! Wij verzoeken je vriendelijk ons ProtoCool rondom de maatregelen van COVID-19 goed door te lezen voordat je Cool bezoekt.

Recensies

 • AD

  "Henry van Loon maakt diepe indruk en verbreedt zijn stijl."

 • de Volkskrant

  "Henry van Loon wisselt maffe verhalen en treffende imitaties af met liefdevolle verhalen over zijn ouders."

 • Trouw

  "Sterke performer schept in Onze Henry aangename verwarring."

cabaret
 • Rodi Media zaal
  • 1e rang € 22,00
  Wachtrij
 • Rodi Media zaal
  • 1e rang € 22,00
  Wachtrij

Ook leuk!