Lessen & cursussen
Omri Tindal en Scapino Ballet Rotterdam - MICHAEL - Man in the Mirror - (Fotografie Paul Posse Hardromance.com - Digital art magicgroupmedia.com) liggend.jpg
Paul Posse Hardromance.com & magicgroupmedia.com

Beat it

Omri Tindal en Scapino Ballet Rotterdam

MICHAEL - Man in the Mirror

Bos Theaterproducties en Scapino Ballet Rotterdam hebben helaas moeten besluiten om de productie Michael – Man in the mirror te annuleren. Gasten die reeds kaarten hadden gereserveerd worden hierover persoonlijk op de hoogte gesteld.

Dit wordt hét muzikale spektakelstuk van het seizoen! Omri Tindal (The Voice) en dansers van het Scapino Ballet Rotterdam brengen onder choreografie van Martino Müller (Cirque du Soleil) en Roy Julen (So You Think You Can Dance) een memorabele productie op het toneel over de King of Pop.  

In 2019 is het tien jaar geleden dat Michael Jackson overleed. Hét moment om zijn hits naar het theater te brengen. Billie Jean, Thriller, Bad en Man in the Mirror zullen natuurlijk voorbij komen. Maar niet alleen zijn muziek komt aan bod want Jackson onderscheidde zich ook door zijn dansstijl. Samen met het Scapino Ballet Rotterdam zal elke dansstijl, van ballet en moderne dans tot hiphop, te zien zijn – inclusief de bekende Michael-moves. Géén look-a-like voorstelling maar een waardig eerbetoon aan een van de grootste popiconen ter wereld. 

dans
 • Rodi Media zaal
  • 1e rang € 39,75
  • Gouden Rij € 44,50
  Inclusief garderobe en consumptie
 • Rodi Media zaal
  • 1e rang € 39,75
  • Gouden Rij € 44,50
  Inclusief garderobe en consumptie

Ook leuk!