Lessen & cursussen
Huub Stapel e.a. - Intouchables - (Janita Sassen) - vierkant - met tekst.jpg
Joris van Bennekom

Terug in het theater!

Huub Stapel e.a.

Intouchables (reprise)

Wegens aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus zijn alle voorstellingen, evenementen en verhuringen t/m 31 mei geannuleerd. Wij informeren alle kaartkopers per e-mail over de verdere afwikkeling rondom gereserveerde kaarten.

Met opnieuw Huub Stapel in de hoofdrol, komt de Franse filmhit Intouchables terug naar het theater. Het wereldberoemde verhaal over een ogenschijnlijk onmogelijke vriendschap veroverde reeds miljoenen harten en is door zijn thematiek nog steeds actueel. De vriendschap tussen Philippe, de miljonair in de rolstoel en Driss, de kleine crimineel uit de banlieus van Parijs, weet nog altijd menig toneel- en filmliefhebber te raken.

Vanaf het moment dat Driss door Philippe wordt aangenomen als zijn persoonlijk verzorger, wordt hun beider wereld op zijn kop gezet. Philippe wordt uitgedaagd door het lef en de keiharde overlevingsdrift van Driss en die betreedt een wereld, die in werkelijk niets op de zijne lijkt. De mannen zoeken samen naar spanning en avontuur, dagen elkaar uit en zo ontstaat een intense vriendschap, die even kwetsbaar als ontroerend is.

Recensies

 • Het Parool

  "Theatraal, dramatisch en feestelijk tegelijk."

 • De Telegraaf

  "Deze voorstelling is bovenal een vreugdevolle viering van het leven en vriendschap."

toneel
 • Rodi Media zaal
  • 1e rang € 36,00
  • Gouden Rij € 40,75
  Inclusief garderobe en consumptie
  Bestel kaarten

Ook leuk!