Lessen & cursussen
Laura van Dolron en Cie. de KOE - Een antwoord op alle vragen - (Lars van den Brink) - webformaat.jpeg
Lars van den Brink

Stand-up philosophy in concert

Laura van Dolron en Cie. de KOE

Een antwoord op alle vragen

Waar moeten we heen met onze wezenlijke vragen? De kerken zijn leeggelopen, familiebanden zijn verslapt en we brengen meer tijd door met onze Facebook vrienden dan onze echte. In sociale media, TV en in de politiek krijgen vooral stellige en snedige antwoorden een podium. Maar zijn het antwoorden op vragen die ertoe doen? 

'Een antwoord op alle vragen' is stand-up philosophy in concert: ieder avond een live gecomponeerde voorstelling gebaseerd op…de vragen van het publiek!

Laura van Dolron bouwt een safe space voor vragen in een laboratorium vol antwoorden. Bijgestaan door acteur en schrijver Willem de Wolf (de KOE) muzikanten Wilko Sterke en Frank van Kasteren (Circus Treurdier, Orde van de Dag) nodigt zij haar publiek uit een vraag op te schrijven. De vragen vormen de basis voor een voorstelling die elke avond live wordt gecomponeerd, op het scherpst van de snede, met humor maar ook met de ambitie om de antwoorden te vinden die het publiek verdient! Een filosofisch theaterconcert vol zoeken en vinden, vol hoop en wanhoop, en uiteindelijk is er misschien een antwoord dat alle vragen overstijgt.

spel, muziek en uitvoering Laura van Dolron, Willem de Wolf, Frank van Kasteren en Wilko Sterke 

Recensies

 • NRC

  "Creatief en inventief hoe het viertal tot antwoorden komt op vragen."

 • de Volkskrant

  "Een originele vorm van participerend ervaringstheater. De filosofische onderwerpen zijn koren op Van Dolrons molen die zichzelf niet voor niets ‘stand-up philosopher’ noemt."

 • Scènes

  "Unieke avond vol interessante gedachtekronkels."

 • Theaterkrant

  "Een oefening in verdraagzaamheid."

Muziektheater
 • Pauze: Nee Rodi Media zaal
  • € 14,50
  Bestel kaarten

Maak uw bezoek compleet!

Ook leuk!