Lessen & cursussen
Meneer Monster - De waanzinnige boomhut - (Paulina Matusiak) liggend.jpg
Paulina Matusiak

Magische theatertovenarij

Meneer Monster - De waanzinnige boomhut - (Sanne Peper) scenefoto 13.jpg
Sanne Peper

Magische theatertovenarij

Meneer Monster - De waanzinnige boomhut - (Sanne Peper) scenefoto 6.jpg
Sanne Peper

Magische theatertovenarij

Meneer Monster - De waanzinnige boomhut - (Sanne Peper) scenefoto 9.jpg
Sanne Peper

Magische theatertovenarij

Meneer Monster

De Waanzinnige Boomhut van 13 verdiepingen

De bestseller De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen is omgetoverd tot een nét zo waanzinnige theatervoorstelling vol humor en magische theatertovenarij. Meneer Monster heeft van dit totaal losgeslagen verhaal over een waanzinnige boomhut een nóg krankzinnigere voorstelling gemaakt vol indrukwekkende theatertechnische snufjes. Dat was nog niet zo makkelijk, want waar haal je nou zo snel vliegende katten, een limonadefontein, een apeninvasie en een reuzengorilla vandaan? Gelukkig hebben ze keihard gerepeteerd en zijn ze er bijna helemaal klaar voor. Maar eerst nog even honderd marshmallows eten en de papegaai kietelen. Een echte Meneer Monster-productie voor zowel jong als oud!

Onlangs heeft De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen een Zilveren Krekel gewonnen voor het toneelbeeld. De Krekels zijn de Jeugdtheaterprijzen van de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties (VSCD). Aldus de jury: "Je komt ogen te kort voor wat een ode aan de mogelijkheden van theaterbeeld en techniek is geworden; een ogenschijnlijk willekeurige verzameling decorstukken, installaties en rekwisieten krijgt in handen van Jantien Roozenburg en Jan Willem van der Schoot, met een voorzet van Mark Thompson, vleugels. Een fantastisch toneelbeeld dat niet zou misstaan in een mega filmproductie."

Recensies

  • Theaterkrant

    "In thuisland Australië was de voorstelling van CDP Theatre Producers de best bezochte jeugdvoorstelling in het Sydney Opera House ooit. Na een uur in deze volkomen geschifte theaterboomhut stuitert jong en oud met een grote grijns op het gezicht de zaal uit."

Ook leuk!