Lessen & cursussen
The Fortunate Sons - CCR, 50 jaar na Woodstock - kleur.jpg

Legendarische Woodstock-show

The Fortunate Sons

CCR, 50 jaar na Woodstock

In 2019 is het 50 jaar geleden dat Creedence Clearwater Revival een legendarisch optreden gaf op het al even zo legendarische Woodstock Festival. Ter gelegenheid van dit jubileum brengen The Fortunate Sons deze show als staconcert naar Cool!
 
Proud Mary, Who'll Stop the Rain, Bad Moon Rising, I put A Spell on You; slechts een greep uit de lange rij onverwoestbare klassiekers van Creedence Clearwater Revival. Met hun karakteristieke geluid en pakkende songs wisten John Fogerty en zijn mannen in de jaren 60 en 70 ongekende successen te boeken.
 
Dat de muziek van CCR na 50 jaar nog steeds springlevend is wordt wel bewezen door hun talloze noteringen in de Top 2000 elk jaar. Ook wordt de muziek nog altijd veel gebruikt in films en series.
 
The Fortunate Sons vertolken al meer dan 10 jaar op overtuigende wijze de muziek van CCR. Hun interpretatie van de pakkende songs oogst steevast veel lof en waardering. Naast de integrale uitvoering van de Woodstock-set zal de show aangevuld worden met een greep uit het glansrijke CCR-repertoire. Een feest der herkenning!

Muziek: Ipo van Drooge (drums), Marco Oonincx (bas), Toon Eppink (zang), Jan van Bijnen (multi-instrumentalist / zang)

muziek | staconcert
  • Pauze: Ja Rodi Media zaal
    • Zaal € 17,50
    Inclusief garderobe
    Bestel kaarten

Ook leuk!