Lessen & cursussen
Ellen ten Damme - Casablanca - (Danny Ellinger) - Promobeeld 2.jpg
Danny Ellinger

Français met een vleugje Arabique!

Ellen ten Damme - Casablanca - (Danny Ellinger) - Promobeeld 5.jpg
Danny Ellinger

Français met een vleugje Arabique!

Ellen ten Damme - Casablanca - (Danny Ellinger) - Promobeeld 3.jpg
Danny Ellinger

Français met een vleugje Arabique!

Ellen ten Damme

Casablanca

Let op: dit is een aankondiging. Zodra er meer bekend is over de opening van theaters volgt er meer informatie over de kaartverkoop.

Voor deze zinnenprikkelende muzikale show reist top-entertainer Ellen Ten Damme af naar het zuiden met Parijs als startpunt. Exotische, spannende ontmoetingen op weg naar Casablanca leveren prachtige Franse liederen op. Samen met haar achtkoppige superband The Magpie Orchestra brengt Ten Damme een muzikale ode aan de chansonniers en entertainers van de vorige eeuw, overgoten met een vleugje mystiek vanuit de oude culturen. Met muziek van onder andere Charles Aznavour, Françoise Hardy, Édith Piaf, maar ook van Natacha Atlas, Fairuz, Indila, Rammstein en Josephine Baker. 

Casablanca vormt een spannende mix van culturen. “Français met een vleugje Arabique!” Laat dat maar aan Ellen over!

Zaalindeling & ProtoCool
Veiligheid en gezondheid van onze gasten én medewerkers staan uiteraard voorop. Onze theaterzaal is omgetoverd tot een prachtige intieme én veilige zaal, neem alvast een kijkje! Wij verzoeken je vriendelijk ons ProtoCool rondom de maatregelen van COVID-19 goed door te lezen voordat je Cool bezoekt.

show
  • Rodi Media zaal

Ook leuk!