Lessen & cursussen
Danstheater AYA - Blood Kiss - (Richard Beukelaar).jpg
Richard Beukelaar

Bloedstollende fantasiewereld

Danstheater AYA en Theatercollectief KNPV

Blood Kiss

Blood Kiss; Een bloedstollende, ontroerende en hilarische horrorvoorstelling met dans, theater, muziek en (manshoge) poppen over de liefde tussen een jongen en een vampiermeisje.
 
Liefdevol doet Oskar de gordijnen dicht. Zij wil het graag donker. Ze houdt niet van licht. Wel van hem? 
Dat moet nog blijken in deze bloedbespatte voorstelling met dans, theater, muziek en (manshoge) poppen.
 
Ze hebben elkaar ’s nachts leren kennen. Op dat pleintje, in de levenloze nieuwbouwwijk. Twee dolende zielen. Oskar is het buitenbeentje op school. Die donkerrode korst op z’n lip? Klappen. Krijgt hij wel vaker van z’n klasgenoten. Zij is het bleke meisje Eli. Mooie naam voor een vampier.
 
Samen sluiten ze een verbond. Tegen de wereld. Een bloedverbond. Zij leert hem van zich af te bijten. Hij steekt zijn nek voor haar uit. Tot de dag komt die zwart als de nacht kleurt.
Blood Kiss is een bizarre en humoristische horrorvoorstelling, die vaste rolpatronen flink opschudt. De voorstelling is geïnspireerd op de bekroonde Zweedse film Let the right one in [2008] over de ongewone liefde tussen een jongen en een vampiermeisje. Hun bloedgroep: A positief. Met de A van AYA. Voor Blood Kiss gaat AYA een transfusie aan met theatergezelschap KNPV uit Bern.

choreografie Wies Bloemen

Dans
  • Pauze: Nee Rodi Media zaal
    • € 14,50
    Bestel kaarten

Maak uw bezoek compleet!

Ook leuk!