Lessen & cursussen
Servaes Nelissen & Feikes Huis (Hanneke de Feijter).jpeg
Hanneke de Feijter

Kom langs in de praktijk van dierentolk Renate

Feikes Huis en Servaes Nelissen

Beefteefjes

Deze voorstelling is in de plaats gekomen van de voorstelling Dictatoresses.

“Ik ben Renate Schoep en ben dierentolk. In mijn jeugd werd de kiem gelegd voor mijn speciale band met dieren. Op school maar ook in de thuissituatie vond ik niet de veiligheid die nodig is voor een harmonieus bestaan. Deze vond ik wel in de natuur en bij de dieren. Na mijn scheiding ben ik me gaan verdiepen in communicatie- en healingstechnieken bij honden. Ook kan ik steun bieden bij rouwverwerking. Voor mij is het vrij makkelijk om met dode dieren in contact te komen. Ik behandel inmiddels een breed palet aan kleine huisdieren. Zelfs met goudvissen boek ik goede resultaten. Laatst had ik er een die mij heel duidelijk maakte dat ie niet meer verder wilde. Prachtig om een dier in zo’n proces te begeleiden.

Ben je een dierenvriend en wil je weten wat er nog meer mogelijk is? Kom gerust langs in mijn mobiele praktijk op het Noorderzon.” - Renate Schoep

Bij Servaes Nelissen liggen humor en tragiek dicht bij elkaar in een mengvorm van toneel, cabaret, poppenspel en mime. De theatermaker geniet bekendheid met zijn voorstellingen met poppen als Popje, hou je muil, Mijn vader was poppenspeler en De Broekophouder. Hij speelde tevens bij uiteenlopende groepen als Firma Rieks Swarte, Orkater, Nieuw West en Toneelgroep Oostpool. Voor zijn rol in Lang zal die wezen van Toneelschap Beumer & Drost ontving Nelissen in 2011 de Gouden Krekel voor meest indrukwekkende podiumpresentatie.

concept, spel en regie Servaes Nelissen
 

Ook leuk!