Zangles 3

Freelance docent zang

Met ingang van januari 2024 (zwangerschapsvervanging)

De educatie-afdeling van Cool bestaat uit een enthousiast en hoogwaardig docententeam dat zowel lessen en cursussen binnen het vrijetijdsonderwijs verzorgt, als projecten, cursussen en workshops op basis- en middelbare scholen in Heerhugowaard en Langedijk.

Over de functie
Wij zoeken een docent zang ter vervanging van zwangerschapsverlof (8 januari 2024 – 4 april 2024), op woensdag en donderdag ca. 7,5 uur per week.

We verwachten dat je als freelance docent zang de eigen lessen voorbereidt, organiseert, uitvoert en evalueert. Ervaring met het geven van individuele- en duolessen is gewenst, net als het lesgeven op verschillende niveaus, aansluitend bij de ontwikkelingen in het werkveld en het actuele aanbod van Cool. Onze huidige zangdocente werkt volgens de CVT. Dit is geen vereiste voor de vervanging, maar kan een pré zijn.

Over Cool
Cool kunst en cultuur is hét podium van de stad Heerhugowaard. Een team enthousiaste professionals werkt dagelijks aan de realisatie van honderden theatervoorstellingen, inspirerende lessen en cursussen, concerten, films, festivals en (zakelijke) events. In de 15 jaar van haar bestaan heeft Cool zich ontwikkeld tot een culturele hotspot met een nog altijd groeiend aantal bezoekers.

Wij geloven dat kunst en cultuur een onmisbare rol vervult in de persoonlijke ontwikkeling van jong en oud(er). Vanuit deze overtuiging willen we cultuurparticipatie voor iedereen mogelijk maken en onze kennis en expertise delen. Hierdoor dragen wij bij aan een inspirerende, innovatieve en verbonden samenleving in de regio Heerhugowaard.

We zoeken een Coollega die:

  • Een opleiding zang aan het conservatorium heeft afgerond;
  • De Nederlandse taal goed beheerst;
  • Aantoonbare ervaring heeft als docent zang;
  • Representatief en klantgericht is;
  • Teamspeler is;
  • Kan motiveren en coachen;
  • Accuraat is;
  • Bewust is van de organisatie Cool en van de culturele omgeving waarin het werk gedaan wordt;
  • Als zzp-er ingeschreven is bij de Kamer van Koophandel en in het bezit is van een geldige VOG.

Wat bieden wij?
Werkgelegenheid in een dynamische werkomgeving met een bevlogen, collegiaal team, gevestigd in een gebouw met uitstekende voorzieningen.

Reageren?
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan vóór 6 november je motivatie met cv en foto naar [email protected] t.a.v. Meike Wilms. Eventuele vragen over deze functie zijn uitsluitend per mail te stellen via [email protected]. De selectiegesprekken vinden plaats in week 47.

Jouw persoonlijke drive
Cool kunst en cultuur houdt van diversiteit. Verschillende perspectieven, achtergronden en inzichten vergroten de denkkracht en handelingsperspectieven van onze organisatie waardoor we optimaal aansluiten bij de behoeften uit de samenleving. Het maakt niet uit waar je bent geboren, waar je in gelooft, hoe oud je bent en van wie je houdt. We zijn vooral nieuwsgierig naar jouw persoonlijke drive.