Café Cool Tap En Glazenkast (Bewerkt)

Barhoofd

Per direct

In deze uitdagende functie stuur je een team van ongeveer vijftien horecamedewerkers aan. Je bent een geboren multitasker en houdt goed overzicht. Alle medewerkers weten wat ze moeten doen en werken feilloos met elkaar samen. De buffetten zien er netjes uit en de voorraden zijn aangevuld. Je stuurt aan, werkt samen, faciliteert, overziet alles en maakt plezier.

Als barhoofd weet je je collega’s als geen ander te motiveren en te enthousiasmeren. Je weet wat er speelt en speelt een belangrijke rol bij grote en kleine evenementen die in Cool worden georganiseerd. Als barhoofd zorg je voor betrokkenheid en commitment en ben je het aanspreekpunt voor alle medewerkers binnen het horecateam.

Over jou
• je hebt een open, gastvrije en benaderbare houding;
• je anticipeert op de wensen van de gast en hebt een proactieve houding;
• je neemt verantwoordelijkheid voor het team, vragen, klachten en/of andere onverwachte situaties;
• je bent flexibel qua werktijden en beschikbaar in de avonduren en weekenden;
• je hebt werkervaring in de horeca en een passie voor het vak;
• je kan motiveren, enthousiasmeren, constateren en aansturen;
• je bent je bewust van de organisatie Cool kunst en cultuur en van de culturele omgeving waarin het werk gedaan wordt.

Wij bieden
Een dynamische baan in een culturele organisatie die voortdurend in ontwikkeling is en waar je ruimte krijgt om jouw talenten te ontplooien. Uren zijn in overleg tot maximaal 24 uur. Het betreft een dienstverband voor één jaar met uitzicht op verlenging. De salariëring is conform salarisschaal 4 van de Cao Nederlandse Podia.

Reageren?
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan je motivatie met cv en foto naar [email protected]. Eventuele vragen over deze functie zijn uitsluitend per mail te stellen via [email protected]. Ben je benieuwd hoe wij met elkaar werken? Een proefdag is altijd mogelijk!