Techniekdag Coolkunstencultuur Agheeremansphotography

Allround Theatertechnicus

Met ingang van 1 april - voor 36 uur per week

Zin in een nieuwe uitdaging in 2024? Cool kunst en cultuur zoekt een enthousiaste Allround Theatertechnicus (m/v/x) die al de nodige meters heeft gemaakt in het vak, om het team te versterken. Samen met je technici Coollega’s ben je verantwoordelijk voor het realiseren van voorstellingen en verhuringen die in het pand plaatsvinden.

Over Cool
Cool kunst en cultuur is hét podium van Dijk en Waard. Een team enthousiaste professionals werkt dagelijks aan de realisatie van honderden theatervoorstellingen, inspirerende lessen en cursussen, concerten, films, festivals en (zakelijke) events. In de 15 jaar van het bestaan heeft Cool zich ontwikkeld tot een culturele hotspot met een nog altijd groeiend aantal gasten.

Wij geloven dat kunst en cultuur een onmisbare rol vervult in de persoonlijke ontwikkeling van jong en oud(er). Vanuit deze overtuiging willen we cultuurparticipatie voor iedereen mogelijk maken en onze kennis en expertise delen. Hierdoor dragen wij bij aan een inspirerende, innovatieve en verbonden samenleving in de regio Dijk en Waard.

Over de functie
Als Allround Theatertechnicus ben je van alle markten thuis en kun je zelfstandig werken met licht-, video- en geluidsapparatuur en andere technische installaties, zoals het bedienen van de computergestuurde trekkenwand. Samen met de andere technici ben je verantwoordelijk voor het realiseren van voorstellingen, maar ook voor de verhuringen die in het pand plaatsvinden. Denk aan het laden en lossen van de vracht, maar ook het opbouwen en afbreken van decors. Het correct inhangen van de materialen, zoals het licht, mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. Hierbij is kennis van de Arbo-voorschriften belangrijk.
Daarnaast waarderen we jouw input! Misschien heb je wel een goed idee rondom het aanschaffen of vervangen van de technische apparatuur. Participatie tijdens de afdelingsoverleggen is daarbij essentieel.

Over jou
Wij zoeken een ‘Coollega’ die:
• beschikt over een MBO werk- en denkniveau, met eventueel extra scholing;
• minimaal vier jaar relevante werkervaring heeft als Allround Theatertechnicus
• ruime kennis heeft van licht-, video- en geluidstechniek;
• kennis heeft van veiligheidsvoorschriften, zoals rigging, werken op hoogte, het gebruik van machines, apparatuur en gereedschappen;
• een afgeronde opleiding algemene hijstechnieken en computergestuurde trekkenwand is een pré
• zowel zelfstandig als in teamverband kan werken;
• een dienstverlenende en gastgerichte instelling heeft.

Wij bieden
• een afwisselende baan waarin vakmanschap en teamgeest centraal staan;
• veel ruimte voor zelfstandig handelen en initiatief;
• een informele werksfeer binnen een klein team onder leiding van het afdelingshoofd Techniek en Gebouwbeheer;
• het betreft een contract voor bepaalde tijd van 1 jaar (met uitzicht op een vast contract).
• de salariëring is conform salarisschaal 4 of 5 van de cao Nederlandse Podia (inschaling is afhankelijk van ervaring, deskundigheid en zelfstandigheid), plus een  onregelmatigheidstoeslag van doorgaans 8% of 10% van het bruto maandsalaris, ffhankelijk van de omvang van onregelmatigheid.

Reageren?
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan je motivatie met cv naar  pz@coolkunstencultuur.nl t.a.v. Rob Scheeren. Vragen over deze functie zijn te stellen via Rob Scheeren via rob@coolkunstencultuur.nl of 06 11 44 99 96.

Jouw persoonlijke drive
Cool kunst en cultuur houdt van diversiteit. Verschillende perspectieven, achtergronden en inzichten vergroten de denkkracht en handelingsperspectieven van onze organisatie waardoor we optimaal aansluiten bij de behoeften uit de samenleving. Het maakt niet uit waar je bent geboren, waar je in gelooft, hoe oud je bent en van wie je houdt. We zijn vooral nieuwsgierig naar jouw persoonlijke drive.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.