Verzilver je Cooltjes nu

Cool kent al sinds jaar en dag het Cooltjes spaarsysteem. Op bestellingen van theatertickets vóór 1 april 2024 ontving je als extraatje digitale Cooltjes.

Zoals eerder aangekondigd, komt er nu helaas een eind aan dit unieke spaarsysteem. Het bleek voor onze nieuwe ticketingleverancier niet mogelijk om het spaarsysteem voort te zetten. Maar natuurlijk stoppen we niet voordat we je eerst in de gelegenheid stellen om het Cooltjes tegoed te verzilveren. Speciaal hiervoor hebben we een aantrekkelijk Cooltjes Verzilver Menu samengesteld.

Zo werkt het

  • rond het Pinksterweekend ontvangen Vrienden en Theaternieuwsbrief-ontvangers met voldoende Cooltjes-saldo een speciale Cooltjes Nieuwsbrief met aantrekkelijke opties om de Cooltjes te verzilveren;
  • verzilver jouw Cooltjes tegoed via het online formulier. Dit kan uiterlijk 1 juli 2024;
  • na ontvangst van het formulier verwerken wij je Cooltjes bestelling;
  • verwerking gebeurt op volgorde van binnenkomst aanvragen (op=op);
  • na verwerking ontvang je per mail meer informatie over de gekozen optie(s) én een iDeal-link om het restantbedrag te voldoen;
  • kies je voor het huren van een sloep bij Museum Broekerveiling of de High Tea bij Talent Moment, dan nemen deze partijen rechtstreeks contact met je op om een datum te kiezen. Het restant bedrag kan ook bij hen voldaan worden.

Veel plezier met het uitkiezen en met wat je ermee gaat doen natuurlijk!

Theaterstoelen
Geef vóór 1 juli door hoe je je Cooltjes wilt verzilveren